Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Iedereen heeft genoten van de eerste helft'

15 augustus 2021 01:21

In gesprek met ESPN was Erik ten Hag zeer te spreken over de eerste helft. "Iedereen heeft daarvan genoten. De spelers, maar ook de coach en zeker ook de fans", aldus Ten Hag. "Uiteindelijk voetballen we daarvoor. We hebben dat omarmd en de reactie was wel duidelijk. Ze waren enthousiast, maar we hebben ook schitterend voetbal laten zien."

Over het spel na rust was de trainer niet tevreden. "Dat mogen we niet accepteren. Dat ligt aan onszelf. Het tempo gaat heel ver naar beneden, maar dat moet je heel hoog houden", zo gaf hij aan. "Alle zaken deden we een stuk minder. De kans die Ryan mist was een goed voorbeeld. Dat moet gelijk 6-0 zijn en dan zit de schwung er meteen in."

Ten Hag vond het niet logisch dat het spel in de tweede helft zoveel minder was na de geweldige eerste helft. "Ze zijn natuurlijk geen robots, maar je moet het niet accepteren", zei hij daarop. "Je moet de eisen hoog leggen en dat je door blijft gaan in het tempo."




Tags

hag espn omarmd robots schwung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam