Transparent
Inloggen
Sluiten

'Stade Rennes brengt verhoogd bod uit op Edson Álvarez'

13 augustus 2021 21:03 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Stade Rennes brengt verhoogd bod uit op Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Stade Rennes nog altijd hoopt op de komst van Edson Álvarez. De Fransen hebben vrijdag een nieuw bod uitgebracht op de Mexicaan. Volgens bronnen zouden ze maximaal 20 miljoen euro willen betalen, terwijl Ajax ook nog een doorverkooppercentage zal krijgen. Eerdere boden van Stade Rennes werden direct afgewezen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

rennes stade alvarez telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zolang Ajax nog niet de prioriteit legt bij een nog te halen verbindingsspeler op het middenveld dan niet verkopen.
Klaassen, Gravenbergh en Alvarez zijn geen verbindingsspelers hoewel je dat eigenlijk wel van iedere middenvelder mag verwachten.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ondanks dat Alvarez zeer bruikbaar kan zijn dit jaar denk ik toch dat Ajax gaat verkopen. Op het middenveld zijn Klaassen, Kudus, Gravenberch en Blind met daarachter Taylor een zeer sterke linie en om nog een tweede (linker)spits te halen moet eerst verkocht worden voor we kunnen kopen. Marc zal dus wel voor de 20 miljoen plus een procent of 10/15 bij doorverkoop gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Laat Kudus nou eerst maar eens 10 wedstrijden achter elkaar spelen. Na zijn vorige (of die daarvoor?) speelde hij nou niet fantastisch.

Ik zou Alvarez houden, zoveel winst maak je er niet op (kostte hij geen 15 miljoen) en wat gaat Ajax terughalen? Het is mij echt te stil. Zo'n geval Sulemana zint me niks. Daar zitten ze ruim een half jaar achteraan, dat lukt dan niet en dan is er geen 2e kandidaat om naar door te schakelen? Ajax is wat mij betreft te passief, terwijl de concurrentie niet stil heeft gezeten en als psv de CL haalt nog zeker iets gaat halen van die gegarandeerde miljoenen. Het gaat niet alleen om kwaliteit, het is ook een mentale kwestie. Ajax lijkt te denken dat het wel gaat lukken zo, terwijl er, met name, bij psv een geloof ontstaat dat ze mee kunnen doen. Zeker als ze CL halen.
+4/-0

 
 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben het trouwens met je eens dat ze Alvarez beter kunnen houden. Ik ben alleen bang dat ze Neres niet verkocht krijgen en dan maar voor Alavarez kiezen. We zitten met drie rechtsbuitens dus veel beter Neres verkopen in mijn ogen als je toch wat MOET verkopen.
Wat mij betreft laten ze de selectie zo want Antony kan ook moeiteloos linksbuiten spelen.
Wat Haller tot nu toe in de echte wedstrijden heeft laten zien gaat betekenen dat we weer op de Tadic variant terug gaan vallen in dat soort wedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
Alhoewel ik Alvarez een strategische verdedigende middenvelder vind en afgelopen seizoen een zeek belangrijke factor vind op het middenveld zou ik toch voor de 20 miljoen kiezen. Met alle middenvelders van Ajax moet dir op te vangen zijn. En ga op zoek naar een snelle linkerspits met een dribbel en een motor.
+1/-0

2 jaar geleden
Met Taylor, Gravenberch, Klaassen, Blind, Kudus is dit prima op te vangen.
Alvarez wil denk ik zelf, terecht, niet naar Rennes, pauper club en zijn familie is eindelijk hier.
+1/-0

2 jaar geleden
20 miljoen, dat is best een hoop geld voor een speler die begin vorig seizoen bijna was afgeschreven. Toch heeft Alvarez zich goed herpakt en een basisplek veroverd na de winterstop. Ik denk dat hij nog zeer bruikbaar is dit seizoen.. lastige keuze.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
We willen overwinteren in de CL en hebben daar minimaal 15, 16 echte serieuze basisspelers voor nodig. Dan kun je toch niet aankomen met dat we voldoende middenvelders hebben met Taylor, Gravenberch, Klaassen, Blind en Kudus?

Kudus is helaas veel te veel geblesseerd, Taylor heeft nog geen echte (Europese) wedstrijden gespeeld, waardoor je er dus maar 3 overhoudt voor 3 posities. En ik heb alle vertrouwen in Blind op het middenveld, maar zoveel wedstrijden heeft hij daar ook nog niet op (top)niveau gespeeld. En die tevens als backup achterin dient.

Hou Alvarez er dus maar lekker bij en los het ‘probleem’ voor de dubbele positie op linksbuiten maar op met (de verkoop van) onze 3 rechtsbuitens.
+2/-0

2 jaar geleden
Tuurlijk niet doen, al is het alleen al voor het principe dat je spelers die presteren niet moet verkopen aan clubs die zich totaal niet met je mogen meten. Dan moet je verkopen aan clubs met naam! Dat levert op termijn namelijk meer op... Spelers die Ajax als goede stap zien om daarna naar een hoger aangeschreven club te gaan. Door te gaan verkopen aan dit soort clubs, verpest je die status.
+2/-1

2 jaar geleden
Ajax heeft hem gewoon nog nodig. Als jd hem verkoopt wordt je alleen maar zwakker in de breedte en wie gaat er terug komen?
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
20 miljoen A. N. D. (?)

Absoluut Niet Doen.

Want:

Edson Alvarez is een stille maar o zo superwaardevolle kracht op het middenveld.

Met hem erbij op het middenveld gaat het straks weer lopen als een trein!

Op naar vanavond!
💪😎👍
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos