Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met liefst zeven spelers hofleverancier in voorselectie Nederlands elftal

13 augustus 2021 13:09
Foto: Pro Shots

Ajax met liefst zeven spelers hofleverancier in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Louis van Gaal heeft zijn eerste voorselectie bekend gemaakt van zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Veel Ajacieden mogen hopen op een plek in de definitieve selectie, aangezien liefst zeven spelers van Ajax deel uit maken van de voorselectie. Steven Berghuis, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Jurriën Timber waren afgelopen zomer al op het EK. Ook Remko Pasveer en Devyne Rensch behoren tot de voorselectie.
Discussieer mee op de forums


Tags

hofleverancier berghuis blind gaal gravenberch pasveer remko rensch timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mijn Rotterdamse vrienden gaan zeggen: eerst Ajacied de Boer die alleen Ajacieden uitnodigde en nu Ajacied van Gaal, wanneer Berghuis nog bij Feyenoord had gezeten was hij niet uitgenodigd. :).
+1/-0

2 jaar geleden
Zo zie je maar weer wat opleiden kan opleveren. Ik lees er 2 van PSV. Zegt genoeg.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vraag me al een tijdje af of je nou zo blij moet zijn met veel Ajacieden in Oranje... In de al overvolle agenda ben je je spelers ook nog eens kwijt aan nutteloze oefenpotjes tegen Liechtenstein en zo. Om over het extra risico voor blessures nog maar te zwijgen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Natuurlijk moet je daar blij mee zijn, zoals hieronder geschreven staat: "Maar ja, uiteindelijk selecteer je de beste...".
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, daar moet je zeker niet blij mee zijn. De ergste blessures van Ajacieden komen steeds door kansloze interlands tegen nietszeggende landjes.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wat is het nut van de 'officiele potjes"?
1 Prijs in 116 jaar ...
+3/-1

2 jaar geleden
Er zijn dus zelfs Ajacieden geselecteerd, die nog niet eens zeker zijn van de basis bij Ajax. Dat vind ik wel opvallend en vraag me af of dat wel goed is voor het Nederlandse voetbal. De dominantie wordt wel heel groot zo. Maar ja, uiteindelijk selecteer je de beste...
+1/-0

2 jaar geleden
Niet goed voor de ontwikkeling van Gravenbergh.
Gravenbergh heeft bij Ajax dan wel een basisplaats maar heeft zeker nog niet de kracht en het overzicht om daarnaast ook nog het Nederlands elftal te doen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal