Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs, Mohammed Kudus en Antony ontbreken tegen NEC

13 augustus 2021 12:22

Ajax moet het tegen NEC doen zonder Perr Schuurs, Mohammed Kudus en Antony. Dat gaf Erik ten Hag aan op de persconferentie van vrijdag. "Ik hoop dat Perr Schuurs volgende week weer kan aansluiten", aldus Ten Hag. "Kudus is teleurstellend. Hij maakte een heel goede indruk in de voorbereiding, maar traint nu alweer twee weken buiten de groep. Ik durf niet te zeggen wanneer hij weer kan aansluiten. Iedere keer hebben we hoop dat hij weer kan aansluiten, maar dan valt het toch weer tegen. Dat moeten we rustig afwachten."

Antony sluit op vrijdag weer aan bij de training van Ajax, maar zal in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen NEC nog ontbreken nadat hij afgelopen periode met Brazilië actief was op de Olympische Spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

antony kudus schuurs hag durf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal