Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Martínez: 'We zullen dit seizoen een nog hoger niveau nastreven'

11 augustus 2021 19:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Lisandro Martínez: "We zullen dit seizoen een nog hoger niveau nastreven"; image source: Pro Shots

Na de winst van de Copa America is Lisandro Martínez met nieuwe doelen teruggekeerd bij Ajax. Dat geeft hij aan in een uitgebreid interview met Voetbal International. "We zullen dit seizoen een nog hoger niveau nastreven", aldus Martínez. "In Nederland willen we weer de landstitel en de KNVB-beker pakken, maar ook in de Champions League moeten we onszelf laten zien."

De verdediger gaat verder: "Ik heb nu twee keer op rij meegemaakt dat we er net niet in slaagden om de groepsfase te overleven. Nu moet dat wel gebeuren. Dat zie ik echt als doel, want ik vind dat we groot moeten durven denken met Ajax. Zonder de tegenstanders tekort te doen. Dat kan nooit, dat mag nooit. Helemaal nu niet, want we zijn met Ajax de te kloppen ploeg."

Gevraagd wordt ook naar zijn bijnaam van de Argentijnse Slager. "In Argentinië hoor ik die bijnaam nooit, maar ik weet dat de fans me hier wel zo noemen. Dat vind ik mooi en zie ik als een compliment", zo geeft hij aan. "Ik geef nooit op en ga altijd vol strijd het gevecht aan. Zo zit ik in elkaar. Ik speel met mijn hart, met passie, vol overgave. Ik houd er niet van als iemand minder inzet toont. Dat zal ik ook altijd blijven doen. Ik voel de waardering en dat is fijn om te merken."

Meer op VI.nl




Tags

martinez nastreven argentinie knvb landstitel nederland overgave passie slaagden slager

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Geen woorden... Maar daden.

Tegen PSV betrokken bij 3 tegengoals.
+1/-11

 
2 jaar geleden
Vorig jaar 1 van de beste van het team.
+7/-1

 
2 jaar geleden
Ik hou van Martinez, maar eerlijk is eerlijk hij viel erg tegen tegen PSV.

Grappig, 8 minnetjes....

Of kwam het door 'geen woorden , maar daden...' ?

Effin...
+1/-4

2 jaar geleden
Nou, als je weer voor de prijzen wil spelen en de groepsfase CL wil overleven dan mag de verdediging, waaronder Martinez eerst leren doordekken. Van Ginkel kon twee keer zonder hinder afronden 1 op 1. Madueke mocht zelfs vier keer om doel schieten zonder dat er een verdediger tussen stond en vergeet ook Gotze niet (een vrije doorgang naar het doel). Afgelopen zondag hebben we verloren door een “geitenkaas” achterin. Dat is ook precies de reden waarom we het afgelopen seizoen eruit vlogen in de CL en in de EL. Op het middenveld en voorin is er genoeg voetballend vermogen, geen twijfel.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat moet Ajax met slagers?!
Op de omloop en buiten het stadion is van alles kant en klaar te koop.
+2/-2

2 jaar geleden
Ik heb de oefenpotjes gezapig genoemd m.u.v. de eerste helft tegen Leeds.
De wedstrijd tegen PSV kwam denk ik mooi op tijd als wake up call, ondanks dat ik ook echt wel een uitstekende fase heb gezien in de eerste helft.
Vanaf het weekend gaat het weer om het echie, als ze er dan maar staan.
+2/-1

2 jaar geleden
Wat denk je van een spits erbij? Ik ben nog van de Cruijff generatie en die zei "De tegendoelpunten is de schuld van de voorhoede". Ik ben geen fan van Haller en vind hem al heel de voorbereiding niks presteren.
+3/-2

2 jaar geleden
Ik blijf het herhalen.
De verdedigers moeten als verdedigers spelen.
De middenvelders moeten als middenvelders spelen.
De aanvallers moeten als aanvallers spelen.
De verdedigers rennen meer naar voren dan verdedigen en doen niets als de tegenstanders in de zestien komen.
De middenvelders, Klaassen en Gravenbergh spelen alleen voor zichzelf en krijgen dan ook nog alle lof terwijl een middenvelder juist ook moeten verbinden tussen verdedigen en aanvaller.
De aanvallers krijgen te weinig steun vanaf het middenveld. De meeste ballen worden vanaf de verdediging naar voren gerost en de aanvallers moeten het dan maar uitzoeken. Kortom het samenspel, positiespel is voor Ajax niveau gewoon slecht.
+2/-4

 
2 jaar geleden
Klaassen speelt altijd in dienst van t elftal!
+1/-0

Ik zie hem graag op het middenveld en Blind weer centraal achterin.
Hij kan dat beter belopen en is verdedigend sterker, dan los je vaak het probleem al op voordat de tegenstander bij de laatste linie terecht komt.
Blind is als inschuivende verdediger veel moeilijker te verdedigen, je heb veel meer een verrassingseffect en sowieso een goeie inspeelpass vanuit de verdediging.
Nu krijgt Blind een mannetje gekoppeld en maakt hem veel beperkter.
De aankomende 2 wedstrijden eerst maar is proberen met Alvarez op het middenveld, dat liep vorig jaar ook super goed toen Blind geblesseerd was.
Misschien gaan we dan wel tot de conclusie komen dat Nico de overbodige man is als iedereen fit is.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Interessant punt wat je maakt: Martinez naar middenveld, Blind terug naar LCV.

Goed punt. Goed punt.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Ik schat in dat het huidige Ajax echt niet door de groepsfase CL heen komt dit seizoen. Je kan zomaar Real uit de 1e en PSG uit de 2e pot loten en dan kan je het wel vergeten. In de voorgaande twee jaar zat het er meer in, maar nu acht ik de NL deelnemers (als PSV het red) vrij kansloos voor een overwintering.
+1/-0

2 jaar geleden
T moet anders idd ! De concurrentie gaat beter op dit moment! Laat t niet liggen dit jaar! Goddomme
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht