Transparent
Inloggen
Sluiten

Antony: 'Deze medaille is ook voor Ajax'

10 augustus 2021 10:32 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Antony: "Deze medaille is ook voor Ajax"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Antony aan Ajax zeer dankbaar te zijn dat hij toestemming kreeg om naar de Olympische Spelen te mogen. "Deze gouden medaille-winst zal ik mijn hele leven niet meer vergeten. Ik ben Ajax zeer dankbaar dat ik aan de Olympische Spelen mocht deelnemen", aldus Antony. "Ik denk dat ik mijn club goed heb vertegenwoordigd en ze mogen trots zijn. Deze medaille is ook voor hen."

Het winnen van de gouden medaille is voor de aanvaller een droom die is uitgekomen. "Dat ik mijn land met succes heb mogen vertegenwoordigen, markeert nu echt mijn leven", zo geeft hij aan. "Voor mijn gevoel zit ik nog steeds in een droom. De manier waarop de finale verliep, het doelpunt in de verlenging: we hebben als leeuwen gevochten."

Antony heeft echter ook al nieuwe doelen gesteld. "Presteren in de Champions League. Ik had de kans om in mijn eerste seizoen op dat podium te spelen en op dat zeer hoge niveau hoop ik steeds meer van mezelf te laten zien", zegt hij daarover. "Het WK staat ook op mijn prioriteitenlijstje. Het zou een droom zijn om voor Brazilië in Qatar te mogen spelen. En daar ga ik hard voor werken."




Tags

antony medaille markeert prioriteitenlijstje qatar telegraaf uitgekomen verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooie ervaring voor die jongen en mooi gebaar van hem richting Ajax.
Hopelijk zien we hem snel weer terug in JCA laat hij zien dat de Olympische Spelen hem ook, nog beter hebben hebben gemaakt.

Dat geldt overigens ook voor de jongens die mooie resultaten hebben bereikt met Argentinië, Mexico en Suriname op recente andere toernooien.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Volgens mij lag Suriname er na de eerste poule wedstrijden eruit. Wel de laatste wedstrijd gewonnen van de poule.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Kwalificatie was een mijlpaal voor Suriname en dus positiviteit.
Maar je kan het ook zo stellen zoals jij dat doet, lekker negatief.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Als je dat al negatief vind. Jij had het over goede resultaten op recent toernooi. Had kwalificatie niet meegeteld. Niets negatiefs aan.
+1/-1

2 jaar geleden
Hadden zijn impuls goed kunnen gebruiken tijdens de wedstrijd tegen PSV, maar het is hem gegund.

Dit doet veel meer aan het zelfvertrouwen dan een wedstrijd tegen PSV waar het bij Ajax aan ritme en volwassenheid ontbrak.
+4/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal