Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Geen sprake van transfer Christian Eriksen'

9 augustus 2021 22:22 - Mike Verweij
Foto: Pro Shots

[Update] "Geen sprake van transfer Christian Eriksen"; image source: Pro Shots

De Deense journalist Omar Hawwash claimt dat Christian Eriksen staat voor een terugkeer naar Ajax. Bronnen rondom de speler zouden dit bevestigd hebben. De medische gegevens van de middenvelder zouden al zijn gecontroleerd door de medische staf van Ajax en er zou al groen licht zijn gegeven. De international van Denemarken heeft nog een contract voor drie seizoenen en speelde eerder al 163 officiële wedstrijden voor Ajax.

Vanwege de defibrilator die Eriksen heeft mag hij niet meer uitkomen voor Inter Milaan. Italiaanse regelgeving verbiedt dit, net zoals dit in enkele andere landen ook het geval is. In Nederland is het echter wel toegestaan.

Update 22:22 De geruchten over een terugkeer van Christian Eriksen lijken niet te kloppen. Clubwatcher Mike Verweij meldt via Twitter dat er geen sprake is van een transfer.




Tags

eriksen defibrilator denemarken gecontroleerd groen hawwash inter milaan nederland omar verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Prachtig nieuws als dit klopt. Ronduit geweldig!!
Precies wat we nodig hebben.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat heerlijk dat Overmars naar me luistert! Haha, nee even zonder gekheid: gaf op het forum de afgelopen weken al aan dat dit een grote wens van me is, dus ik ben dan ook zeer verheugd met dit artikel. Fingers crossed dat het inderdaad waar blijkt te zijn :-)

Update: en toen bleek het dus niet waar te zijn. Tip aan de redactie: plaats dit soort berichten alsjeblieft pas ná e.e.a. ge-fact-checked te hebben bij betrouwbare bronnen. Want op zo'n manier is het wel een enorme sof. Blij met een dode mus.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat Ajax dit echt moet doen.
Met hem fit en in vorm doet Ajax weer een jasje aan.
+3/-0

Zou mooi zijn als het lukt. Al heb ik geen flauw idee wat hij moet kosten. Ondanks dat hij niet meer in Italië mag spelen heeft hij nog een contract voor drie jaar. Dan zal hij alles behalve gratis zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik las dat Inter hem wil helpen zijn carrière elders op te pakken. Stukje salaris mee betalen e.d.
Inter heeft 20 miljoen betaald. Betrekken met een deal voor Nico Tagliafici, iedereen blij.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Of wellicht een huur constructie zodat ze een jaar hebben om te lobby'en bij de competitieleider en eventuele andere juridische wegen te onderzoeken, terwijl Eriksen weer fit wordt bij Ajax? Ze zullen per slot van rekening iets moeten en een oplossing op korte termijn in Italië lijkt lastig.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou mooi zijn.
We hebben geen verbindingsspelers in de selectie.
Hij is nog een ouderwetse spelverdeler met alle kwaliteiten die daarbij horen.
Verder schijnt Rennes een hoger bod gedaan te hebben op Alvarez.
Het één kan bijna niet los van het andere gezien worden.
De sloper voor de technicus.
Ook schijnt Ajax belangstelling te hebben voor een buitenspeler van Rubin Kazan. 20 jaar, die 15 a 20 miljoen moet kosten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gezien je beschrijving zou dat Khvicha Kvaratskhelia moeten zijn. Tweebenige linksbuiten van Georgische afkomst.
+1/-0

2 jaar geleden
Volgens mij mag er een spits bij, middenveld is goed bezet. En een verdediger a la Sanchez mag er ook wel komen. Begrijp dat ieder Eriksen een goeie club gunt, maar nu echt niet nodig.
+2/-0

 
2 jaar geleden
We verliezen het juist op het middenveld. Ziyech en de Jong zijn nog altijd niet vervangen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Je kan ze niet zo vervangen.

Beiden zijn van wereldklasse en hele unieke spelers ook qua karakter.
+2/-0

2 jaar geleden
We verliezen het juist op het middenveld. Ziyech en de Jong zijn nog altijd niet vervangen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Gravenberg (ik kijk bij Nederlands Elftal goed naar Frenkie) speelt op de plek van de Jong en Berghuis vanaf dit seizoen in de Ziyech-rol.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou Geweldig Zijn ! Top Speler ! En Aardige en Fijne Man. Echte Ajacied. Zeker een Aanwinst:) !
+1/-0

2 jaar geleden
Mike heeft geen bronnen meer bij Ajax dus ga er maar vanuit dat eriksen komt ;-)
+2/-0

2 jaar geleden
Ik ben groot fan van Eriksen en voor mij was hij altijd nummer 1 speler om terug te halen.
Maar er is natuurlijk wel wat gebeurd. Ik zou het toch tricky blijven vinden om een speler met ingebouwde defibrillator te halen. Ik weet we hebben Blind die er ook mee speelt maar hij was al onderdeel van de selectie.
Ik denk dat het terughalen van Eriksen misschien ook nog wel genuanceerder moet worden gezien, hoe ga je en bij wie ga je zo'n speler verzekeren?
Dilemma's, die niets af doen aan de voetbalkwaliteiten en de mens Eriksen.
+2/-0

 
Ik vind het ook heel lastig.
De vergelijking met Blind gaat sowieso niet echt op denk ik.
Bij Blind kwam het voort uit een ontstoken hartspier, Eriksen kreeg spontaan een hartaanval dus dat neigt veel meer naar een aangeboren afwijking.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben geen dokter dus de evaluatie of dit überhaupt zou moeten kunnen laat ik graag aan hen die er verstand van hebben.

Als het dan wel mogelijk is, dan is de Eredivisie een geweldige optie voor Eriksen. Minder wedstrijden, minder intensiteit en hij zal erboven uit steken. Daarnaast weten wij dat hij Amsterdam zijn thuis heeft mogen noemen in zijn tienerjaren - dat mag toch ook meespelen.

Zoals iemand hiervoor al zei - ik heb niet zo heel veel problemen met de kwaliteit in de voorhoede, wel op de aanvoer vanuit het middenveld. We missen een echte spelverdeler - iemand die niet a la Klaasen zelf naar voren wil komen maar die juist de perfecte pass aflevert. Daar is Eriksen natuurlijk de perfecte persoon voor.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht