Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Tot de rode kaart zaten we goed in de wedstrijd'

7 augustus 2021 23:13

Volgens Erik ten Hag was de rode kaart uiteindelijk hét moment van de wedstrijd. "Tot dat moment had ik het idee dat we goed in de wedstrijd zaten. We speelden goed aan de bal, maar door twee momenten sta je wel achter", aldus Ten Hag. "We maken fouten en die mogen we niet maken. Dan sta je al snel met 0-2 achter, maar we voetballen goed. Daar kunnen we mee verder, maar die fouten moeten er wel uit."

In de tweede helft probeerde Ajax het duel nog wel te kantelen. "Het moet dan wel vallen. Zo'n kans van Mazraoui moet er dan wel in", zo gaf hij aan. "Dan komt de aansluitingstreffer en gaan ze misschien wankelen. Dan krijgen ze slappe knieën. Maar dan valt de 0-3 en wordt het verschil wel heel groot. Maar dat was niet volgens de verhoudingen op het veld."

De wissel van Davy Klaassen in de rust kwam deels door medische redenen. "Ik had vooraf al aangegeven dat we een aantal spelers hebben die niet klaar zijn voor dit soort wedstrijden en daarvan is Davy er één", zei hij daarover. "Het was ook tactisch, want we stonden met tien en ik vond dat ik dat op links moest repareren. Daarom heb ik Davy gewisseld voor Rensch."




Tags

hag kantelen knieen mazraoui rensch repareren wankelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper