Transparent
Inloggen
Sluiten

Björn Kuipers: 'Ik dacht zelf aan een gele kaart, maar de assistenten riepen rood'

7 augustus 2021 22:59

In gesprek met ESPN werd Björn Kuipers gevraagd naar de rode kaart van Nicolás Tagliafico. "Ik dacht zelf aan een gele kaart, maar mijn beide assistenten gaven in mijn oor aan dat ze het allebei rood vonden vanwege een vliegende tackle. "Ik dacht zelf aan een gele kaart, maar ik heb het nu terug gezien en Tagliafico vliegt er aardig in. Vooral dat linkerbeen is gevaarlijk en het is daarom een directe rode kaart. Ik wilde zelf geel geven, maar mijn beide assistenten dachten aan rood."

Ook de VAR was het eens met die beslissing. "Wat deze overtreding zo gevaarlijk maakt is zijn tweede been. Zijn standbeen blijft staan en dat is een gevaarlijke overtreding", zo gaf hij aan. "Ik heb de VAR gevraagd of het een rode kaart was en ook Pol van Boekel zei dat het een terechte rode kaart was."




Tags

kuipers tagliafico var boekel espn gevaarlijke linkerbeen pol standbeen vliegende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal