Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'De rode kaart was het breekpunt'

7 augustus 2021 22:54

Daley Blind gaf in gesprek met ESPN aan dat het breekpunt in de wedstrijd de rode kaart van Nicolás Tagliafico was. "Ik heb het nog niet teruggezien, maar wat ik hoorde speelde hij met vuur en kon hij hem geven", aldus Blind. "De VAR voelde ook niet de emotie en de sfeer in het stadion. Het was heel intens en de VAR voelt dat niet. De scheids wilde eerst geel geven, maar gaf daarna rood. Dat zal wel door de VAR komen."

Volgens de verdediger speelde Ajax in de eerste helft nog een goede wedstrijd. "Aan de bal waren we redelijk sterk en hadden we een paar mooie aanvallen. Die goal wordt ook op een haar na afgekeurd, dat zat dan effe niet mee", zo gaf hij aan. "Twee keer krijg je door individuele kwaliteiten een tegengoal, maar hadden wij het betere veldspel. Ik kan niet zeggen dat we het onder controle hadden, want je staat achter, maar we speelden geen slechte eerste helft. Je krijgt dan een rode kaart en dan weet je dat het moeilijk wordt. Die individuele acties van Madueke hebben vandaag het verschil gemaakt."




Tags

blind breekpunt var espn madueke scheids tagliafico teruggezien vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah zucht