Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kamaldeen Sulemana kiest alsnog voor Stade Rennes'

15 juli 2021 18:23 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"Kamaldeen Sulemana kiest alsnog voor Stade Rennes"; image source: Pro Shots

Kamaldeen Sulemana leek zich in de komende dagen bij Ajax te gaan melden om zijn transfer af te kunnen ronden. Het Franse L'Équipe meldt nu echter dat de Ghanees alsnog gekozen heeft voor een vertrek naar Stade Rennes. De club uit Frankrijk zou de aanvaller overtuigd hebben en hij wordt vrijdag al verwacht om daar de medische keuring te ondergaan.

Update 19:04: Volgens De Telegraaf heeft Ajax zelf de stekker uit de onderhandelingen getrokken met Kamaldeen Sulemana. De Ghanees gaf aan wederom bedenktijd nodig te hebben. Hij was al in Amsterdam voor de medische keuring, maar Ajax zag af van de deal toen hij wederom om uitstel van de keuring vroeg.

Sulemana is bij Stade Rennes verzekerd van een basisplaats. Die garantie wilde hij bij Ajax ook krijgen.

Meer op L'Équipe
Tags

sulemana kamaldeen rennes stade keuring equipe frankrijk garantie stekker telegraaf uitstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hmmm, jammer maar ik zeg altijd: Als je twijfelt aan ons of de ander....>kies dan de ander! Graag of anders niet dus. Benieuwd wie Overmars als alternatief heeft ,ervan uitgaande dat die er is.
+5/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bergwijn werd eerder al genoemd, maar dat is een rechtbuiten terwijl Sulemana juist als alternatief voor Tadic gezien zou zijn ... Beetje vaag verhaal. Ik mag hopen dat we met Berghuis, Antony en de jeugdspelers genoeg opties voor rechtsbuiten hebben. Juist linksbuiten en in de spits moeten we alternatieven hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zoals je zegt, graag of niet.
Dus niets jammer aan.
+2/-0

3 jaar geleden
Geen idee of hij goed genoeg is, maar de eerste keuze is dus alweer weg en dat is de zoveelste keer. Dat blijft balen. Je hebt gewoon echt de handige, explosieve dribbelaar nodig in de selectie.
+1/-1

3 jaar geleden
In plaats van dit bericht had ik liever een foto van Peter R de Vries gezien.
Even een moment stilstaan bij de mens en Ajacied die zo jong gestorven is door geweld.
+8/-4

 
3 jaar geleden
Je hebt helemaal gelijk. Ik heb alleen niet het idee dat ze zo actief zijn hier.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Peter had zich moeten beperken tot zijn speurwerk, daar was hij de beste in.
Maar hij wou ook vriendjes zijn met de onderwereld, dan krijg je vanzelf ook vijanden.
Dan ook nog eens vertrouwenspersoon zijn van een kroongetuige in een wereld van; wie praat, die gaat...
Hij was bekend met het risico, dus geen huilie huilie wat mij betreft.
+4/-7

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Geen huilie huilie omdat iemand de risico's kende. Lekker overzichtelijk, hoeven we ook niet meer te rouwen om agenten en soldaten die omkomen bij hun werk? En iemand die kinderjuf werd maar overlijdt, is die dan zieliger dan iemand die een baan had met een gemiddeld risico op bedrijfsongevallen? Ingewikkeld hoor, die 'schaal' van Lax.

Ik vind het niet nodig om onder ieder bericht over Peter R de Vries te beginnen, vond hem zelfs soms een sensatiezoeker en het irriteert me dat de doden meteen heiligen worden in de media. En zelfs met dat in mijn achterhoofd vind ik jouw redenering extreem disempathisch. En dan bij een weerwoord ook nog 'ik heb het recht mijn mening te uiten', ja dat recht heb je maar dan mogen anderen je er nog wel op wijzen hoe sneu je daarmee over komt. Bij dezen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb in mijn bericht geen schaal aangegeven, dat maak je er zelf van door van alles te benoemen. Misschien dat je dat interessant vindt staan maar het gaat volledig mank.
Dus wat jij mijn schaal noemt, is misschien wel jouw eigen schaal.
Je tweede alinea kan ik me meer in vinden. Een ieder die een weerwoord heeft tegen mijn mening, daar kan ik echt mee leven. Mits dat op een normale en respectvolle manier gaat, zoals jij naar me doet en vice versa.
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dus toch een tweede keer koudwatervrees. Lainez twijfelde ook, is uiteindelijk weinig van terecht gekomen in Spanje (kostte 14 miljoen, is nu amper de helft aan transferwaarde van over). Misschien moet je blij zijn dat dit gebeurt, want als zo'n jongen dusdanig onzeker/wispelturig is, dan kan ie nog zo goed kunnen voetballen, maar dan gaat hij het mentaal niet redden. Bovendien is dat makelaars team rond hem veel te dubieus. Ga je alleen maar last mee krijgen rond contractverlenging / verkoop. Teveel zaken die twijfel oproepen, dus dan is het misschien maar het beste zo. Lopen wel meer buitenspelers op de wereld rond dan Sulemana ;-)

Die update zegt trouwens wel genoeg. Basisplaatsen eisen doe je maar in Frankrijk. Goed dat Overmars de stekker eruit getrokken heeft. Stiekem hoop ik gewoon dat Neres bijtekent en zijn vorm hervindt. Die jongen moet op een mooie manier door de voordeur vertrekken over 1 à 2 jaar, niet nu via de zijdeur.
+8/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Tsja, dan maar niet. Hopelijk heeft Overmars nog wat anders op het lijstje staan. Een snelle linksbuiten zoals Sulemana zou wel handig zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Is ie zo bang om gekeurd te worden? Wat te verbergen? Kleine piemel? 2 balzakken? Sjonge jonge. Goed dat Overmars dan zegt "laat maar".
+4/-1

3 jaar geleden
Oprotten met die snotneus, wat denkt die wel met zijn 19 jaar om effe een basisplaats te eisen. Ben benieuwd wie ze nu op het oog hebben:
Ihataren mischien 😜
+3/-0

3 jaar geleden
Waarom komt die Sulemana voor de keuring helemaal naar Amsterdam terwijl hij uitstel van die keuring wilde.
Enfin een twijfelaar buiten de lijnen is ook een twijfelaar binnen de lijnen.
Hij brengt voor die zestien miljoen dan sowieso niet wat je voor een dergelijk bedrag mag verwachten.
Goed gedaan Ajax.
Niet je laten piepelen.
+3/-0

3 jaar geleden
Beter dat hij niet komt. Te bang dat hij moet knokken.

Zie Berghuis dan die levert zelfs geld in.
Ben nu al fan van Berghuis. Zo graag wil hij bij Ajax spelen.
+5/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
En door! Een talentje uit de Deense competitie die even een basisplaats op wil eisen.
Ik denk dat Ajax hier goed aan doet door hier nu niet veder in mee te gaan, zoek het maar lekker uit bij Rennes, waar hebben we het over?
De grote clubs in Europa uit de topcompetities pakken hem uiteindelijk ook niet voor die 16 miljoen, dat zegt toch wel iets.
Het is ook bijna niet in te schalen hoe goed hij nu echt is vanaf dat niveau.
Steek je er bovenuit in Argentinië of Brazilië zoals Neres of Antony dan geeft dat al iets meer zekerheid dan dat je het goed doet in Denemarken.
+2/-0

3 jaar geleden
Blijft toch bizar dat talenten voor Watford, Real Betis of Rennes kiezen in plaats van Ajax. Als je weet welke talenten Ajax heeft voortgebracht en weet dat ze elk jaar Champions League spelen... Ik kan daar niet bij. Maar goed, wie ben ik.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal