Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax schakelt door als komst van Kamaldeen Sulemana nog lang duurt'

7 juli 2021 11:41 - VI EK LIVE
Foto: Pro Shots

"Ajax schakelt door als komst van Kamaldeen Sulemana nog lang duurt"; image source: Pro Shots

Ajax wil dat er snel duidelijkheid komt over de mogelijke komst van Kamaldeen Sulemana. Dat gaf clubwatcher Freek Jansen woensdag aan bij VI EK LIVE. "Ze willen hem eigenlijk al sinds januari. Toen brachten ze al een bod uit, maar toen lukte het niet", aldus Jansen. "Ze zijn hem blijven volgen en inmiddels is hij ook al in Amsterdam geweest. Toch blijft het wachten op die handtekening."

Volgens de clubwatcher blijft het bij Ajax een vaag verhaal. "Het heeft met zaakwaarnemers te maken", zo gaf hij aan. "Eerst was heel lang het verhaal over een vergoeding van de zaakwaarnemer, maar dat lijkt nu wel uit de lucht. Maar het blijft maar wachten op die handtekening. Vorige week was hij ook al bij Stade Rennes gesignaleerd. Bij Ajax hebben ze nu wel iets van dat het niet te lang meer moet duren, want anders gaan ze doorschakelen. Duidelijk is dat er nog buitenspelers moeten komen."

De komst van Steven Berghuis lijkt daarbij wel rond te komen. "Bij Ajax is er de hoop dat hij eind juli met de andere internationals naar Duitsland afreist om tegen Bayern München te spelen en daarna op trainingskamp in Oostenrijk gaat", zei hij daarover. "Bij Ajax leeft het gevoel dat het wel goed komt, maar dat komt puur omdat ze zoiets hebben dat in het contract 4 miljoen euro staat en zij zoveel willen betalen. Met Berghuis komen ze ook wel uit. Alleen Feyenoord houdt de poot nog stijf."




Discussieer mee op de forums


Tags

kamaldeen sulemana berghuis jansen afreist bayern buitenspelers duitsland feyenoord gesignaleerd lucht oostenrijk rennes stade stijf trainingskamp vaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Bye bye Sulemana! Graag of niet. Ben wel klaar met die broodvoetballers. Ga maar lekker met Onana mee.
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dat niet alle clubs één lijn trekken wat betreft zaakwaarnemers. Als ze gezamelijk een percentage (met een maximum bedrag) afspreken, ben je van heel het gezeik af. Maar dan moeten wel alle clubs meedoen. Helaas zullen er altijd rotte appels zijn die toegeven aan de eisen van dit soort mensen.


Ben het overigens eens met bovenstaande post: Graag of niet. We moeten ons niet laten piepelen. Doe een laatste bod en geef ze een deadline, gaan ze er niet mee akkoord: NEXT!
+3/-0

2 jaar geleden
Zulke gasten zijn een garantie voor gezeik voor de toekomst.
Haal die Berghuis maar op dan zijn we wel rond.
+2/-0

2 jaar geleden
het is graag of niet, niet dan er direct een punt achter zetten.
+1/-0

2 jaar geleden
Gewoon verlengen met Neres en Berghuis erbij halen. Soms kun je beter uit gaan van wat je al hebt, dan je blind staren op wat je zou kunnen hebben. Zou het persoonlijk ook leuker vinden als Neres vertrekt na een goed seizoen, waarin hij revanche op zichzelf heeft kunnen nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Berghuis komt zo graag, hij legt geld toe en neemt alle bedreigingen op de koop toe.
Berghuis wil echt.

Laat Sulemana anders maar.

Lekker bij Rennes spelen. Makkelijke weg. B club in Bretagne.
+3/-0

 
En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Berghuis gaat zeker wat toevoegen, hoop dat het snel rond komt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht