Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrek Noussair Mazraoui ligt voor de hand'

25 juni 2021 10:53 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Vertrek Noussair Mazraoui ligt voor de hand"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat het voor de hand ligt dat Noussair Mazraoui komende zomer wordt verkocht. De rechtsback heeft nog een contract voor één jaar en gesprekken over een nieuwe verbintenis hadden nu nog geen succes. Mede daardoor heeft Sean Klaiber te horen gekregen dat hij voorlopig niet mag vertrekken uit Amsterdam.

Het is bovendien niet uitgesloten dat de reservebank van Ajax flink zal veranderen. Mogelijk Negen spelers die in de topper tegen AZ op de bank zaten zullen komend seizoen elders actief zijn, waarbij Brian Brobbey en Lassina Traoré inmiddels al vertrokken zijn en Oussama Idrissi terugkeerde naar Sevilla. Daan Reiziger, toen als derde doelman op de bank, heeft getekent bij Vitesse. Zakaria Labyad heeft aangegeven komende zomer te willen vertrekken, terwijl David Neres de wens heeft om naar een topcompetitie te vertrekken.

De kans dat Kjell Scherpen nog terugkeert bij Ajax is bovendien ook niet groot. Hij is nog in afwachting van zijn transfer naar het Engelse Brighton & Hove Albion. Ook is het niet uitgesloten dat Jurgen Ekkelenkamp vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA. Ook hij heeft nog een contract voor één jaar, maar clubs uit Duitsland, België en Italië hebben ook al belangstelling getoond. Een aantal clubs uit de Eredivisie heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om hem te huren. Ajax hoopt zijn verbintenis wel te kunnen verlengen.
Discussieer mee op de forums


Tags

mazraoui albion arena belgie brighton brobbey daan duitsland ekkelenkamp eredivisie getekent hove idrissi klaiber labyad neres oussama reiziger reservebank scherpen sean sevilla topcompetitie topper traore vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer maar te verwachten.
Er zit veel wrok bij die jongen.
Voelde zich in de jeugd achtergesteld op zijn leeftijdgenoten en blijft dat nog steeds benoemen.
Het goede nieuws is dat de transfer van Scherpen nog niet afgeketst is.
+1/-1

3 jaar geleden
Goede speler, maar ik zie wel meerwaarde in spelers die voor het NL-elftal gaan. Dat is op meerdere manieren niveau-bevorderend.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij is wel vaak geblesseerd, ja en wrok ja dat lost dat ook niet op. Als mens moet je vooruit kijken niet terug dat lost niets op.
+2/-2

3 jaar geleden
Jammer als hij weg gaat/moet.
Vergeleken met hem is Dumfries een amateur.
Echter de momenten dat hij speelt zijn te verwaarlozen.
Daarbij ook zeer blessuregevoelig.
+1/-0

3 jaar geleden
Beetje flegmatieke speler die lastig te peilen is.
Kan zeker goed voetballen, ook verdedigen.
Maar regelmatig geblesseerd.
Soms fantastische acties, soms olie domme kaarten.
Zijn vertrek lijkt logisch.
+1/-0

Ze hebben het zo hoog in hun bol al die spelers en vooral zaakwaarnemers.
Ik denk dat je achterover valt van het salaris wat Ajax zo`n gozer aanbied, kunnen ze op een vergelijkbare positie bij Psv en Feyenoord nooit krijgen en daar tekenen die zelfde zaakwaakwaarnemers blind bij.
Is het dan puur de naam `een speler van Ajax` waar ze mee willen shoppen in Europa?
Of wat is anders het plan van zo`n zaakwaarnemer vraag ik me af.
Emanuelson, Van de Wiel, Van Rhijn zal zo`n zaakwaarnemer hem zo`n scenario ook nog eens voorspiegelen?
Die laatste is op 29 jarige leeftijd net weggestuurd bij Emmen, ik zeg niet dat Mous zo eindigt maar waardeer is gewoon wat je heb, want een veel betere club als Ajax ga je echt niet vinden hoor.
Ja een club die je puur als handelswaar ziet omdat je niks kost en dan kom je elk jaar bij een iets mindere club totdat je bij Emmen speelt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Geloof ook Raiola. Ik vind hem geen top, misschien had Ajax hem al meteen in 2019 moeten verkopen toen er veel interesse was. Gok dat ie in Engeland of Italie opduikt. Kan me niet voorstellen dat ie het daar red.
+1/-0

3 jaar geleden
In goede doen een slangenmens, maar geef hem een tikkie en het is gedaan. Is altijd de eerste die op het veld ligt, heeft een erg lage pijngrens. Kan je niet op bouwen.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst