Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax aast op komst van aanvaller Julián Álvarez'

22 juni 2021 13:45 - Olé
Foto: Pro Shots

"Ajax aast op komst van aanvaller Julián Álvarez"; image source: Pro Shots

Volgens Olé is Ajax nadrukkelijk geïnteresseerd in Argentijns international Julián Álvarez. De zaakwaarnemer van de 21-jarige aanvaller zou op dit moment zelfs al in Europa zijn en heeft in de komende dagen een gesprek met Ajax over een mogelijke transfer. Ook Aston Villa is zeer geïnteresseerd en zou al 17,5 miljoen euro willen betalen voor Álvarez. In het contract van de aanvaller is een vertrekclausule opgenomen van 25 miljoen euro.

Álvarez speelde inmiddels al 69 officiële wedstrijden voor River Plate en kwam daarin tot 16 doelpunten en 17 assists. Met Argentinië is hij momenteel actief op de Copa Ámerica, maar speelminuten kreeg hij daar nog niet. Eerder deze maand maakte hij wel zijn debuut voor de Argentijnen.

Meer op Olé
Tags

alvarez julian argentinie ole river villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Onrealistisch gezien de transfersom in deze tijden. Veel plezier in Birmingham
+2/-0

2 maanden geleden
Brobbey en Traore zijn weg. Misschien Neres weg. Kan op rechts en op links, niet geheel onlogisch, maar wel een hoop centjes.
+1/-0

2 maanden geleden
Voor een jonge Argentijnse speler die al bij de nationale selectie zit en speelt voor River Plate, naast Boca een van de twee grote clubs is dit een normaal bedrag. Gezien zijn leeftijd heeft hij ook een hele goede score qua goals en assists.
Voor Neres, Antony, Blind en Tadic hebben we ook soortgelijke bedragen betaald. Laat Overmars maar zijn gang gaan. Als die klaar is met verkopen en inkopen klopt de kas weer en hebben we er weer een kanjer bij. Mijn Argentijnse bron moet als Boca fan met pijn in het hart toegeven dat het een goede speler is. En mijn bron had ook gelijk bij Martinez en Nico (doen) en Maggallan (niet doen). Doen dus wat mij betreft. Neres gaat/wil toch ook weg en gaat opbrengen wat de tweede Alvarez moet gaan kosten.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb mijn connecties bij River Plate ook even aangeboord en iedereen zegt dat dit een zeer goede speler is en ze willen hem niet laten gaan. Met andere woorden: doen! Werk aan de winkel mister Netto.
+2/-1Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony bayern berghuis blind bloed buitenspelers danilo elsimao eredivisie feyenoord fier giphy gorter haller jeroene jim jong koen kudus labyad mazraoui nederland neres pasveer quido rennes tadic tagliafico titel