Transparent
Inloggen
Sluiten

Inzaghi niet in de basis bij AC Milan, Rivaldo wel?

15 september 2003 19:11

Op de persconferentie liet AC Milan coach Carlo Ancelotti weten eruit te zijn voor wat betreft de opstelling van morgen. Hoewel hij die niet prijs wilde geven, liet hij wel doorschemeren dat hij niet met het topduo Inzaghi/Shevchenko zal beginnen. Hij wil de goede vorm van zijn topaanvallers niet in de waagschaal stellen door ze teveel in te zetten. Daarbij zinspeelde hij vooral op rust voor Inzaghi. De Braziliaan Rivaldo lijkt voorin zijn vervanger te worden. Ancelotti had vandaag een goed gesprek met de Braziliaan en ruimde daarmee de aanwezige irritaties die er bestonden.

"Ajax is net als AC Milan, ondanks het vertrek van Chivu en Van der Meyde, niet veel veranderd ten opzichte van de kwartfinale vorig seizoen, dus als het resultaat van de wedstrijd nu ook hetzelfde zou kunnen zijn, zou dat fantastisch zijn." aldus Ancelotti.

"We zijn er trots op om dit seizoen te mogen starten als houders van de Champions League, de belangrijkste competitie die er bestaat. Vorig seizoen begonnen we nog in de schaduw in de voorronde. Het zal nu moeilijker zijn, maar we zijn er klaar voor. het is belangrijk om net als vorig seizoen goed te starten."

Meer over de persconferentie van Ancelotti: ACMilan.com




Tags

ancelotti inzaghi milan rivaldo braziliaan acmilan carlo chivu houders irritaties meyde ruimde schaduw shevchenko topaanvallers topduo voorronde waagschaal zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos