Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in voorbereiding op trainingskamp naar de Lutte en Oostenrijk

9 juni 2021 17:35 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax in voorbereiding op trainingskamp naar de Lutte en Oostenrijk; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website het programma van de voorbereiding bekend gemaakt. Op vrijdag 25 juni zal de ploeg starten en een dag later staat de eerste veldtraining op het programma. Op maandag 5 juli vertrekt de selectie op trainingskamp naar De Lutte en daar zal het naar verwachting twee oefenwedstrijden spelen.

Op vrijdag 16 juli staat dan het inmiddels aangekondigde oefenduel tegen Anderlecht op het programma, waarna op zaterdag 24 juli de selectie richting Oostenrijk vertrekt voor een trainingskamp. Ook daar zal het naar verwachting een oefenduel spelen. Oostenrijkse media maakten eerder melding dat Ajax daar tegen RB Leipzig gaat oefenen.

Ajax is bovendien voornemens om nog meer oefenduels te plannen. Of er bij die wedstrijden publiek aanwezig mag zijn is nog onzeker.

Meer op Ajax.nl




Tags

trainingskamp lutte oostenrijk anderlecht leipzig veldtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos