Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Zelfs ik begrijp nog steeds niet wat er is gebeurd'

7 juni 2021 14:08 - So Foot
Foto: Pro Shots

Sébastien Haller: "Zelfs ik begrijp nog steeds niet wat er is gebeurd"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met het Franse So Foot heeft Sébastien Haller onder meer teruggeblikt op de Europa League, waarin hijzelf niet kon deelnemen. "Zelfs ik begrijp nog steeds niet wat er is gebeurd", aldus Haller. "Op een avond kreeg ik op mijn hotelkamer een bericht met Geef de journalisten geen antwoord over de Europa League-affaire. we zullen dit regelen, zeg niets. Ik wist van niets. Ze probeerden een oplossing te vinden om mij weer op de lijst te krijgen, omdat het eigenlijk gewoon een aaneenschakeling van menselijke fouten was."

Volgens de spits was er ook een gebrek aan communicatie. "Iemand was op vakantie, een ander was een weekend weg en een ander was jarig", zo geeft hij aan. "Iets onwaarschijnlijks, behalve dat de regels de regels zijn. De UEFA geeft aan niemand bloemen. Of je nu Ajax heet of niet."

Een dag later zag Haller degene die verantwoordelijk was voor de fout. "Ze raakte in de war met de verontschuldigingen. Het speet haar heel erg", zegt hij daarover. "Maar het is niet alsof ze het expres deed. Het was een fout en fouten maken we allemaal. Ik had niet graag in haar schoenen gestaan. Ik voelde me slecht voor haar. Ik wilde niet dat zij problemen zou krijgen of ontslagen zou worden. Ik zorgde er daarom voor dat alles zo goed mogelijk ging. Vandaag is het vergeten. Ik kijk liever naar wat ik nog kan winnen in plaats van stil te staan bij wat ik heb gemist."

Meer op So Foot
Discussieer mee op de forums


Tags

haller sebastien aaneenschakeling affaire bloemen foot hotelkamer jarig menselijke onwaarschijnlijks speet uefa verontschuldigingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Toch blijft het raar, maar ook nu we weten wie de dader is.
+1/-0

 
3 weken geleden
Wie is dat dan?
Ik lees dat nergens.
Alleen maar "zij" en "haar", dan zou het juist Jan Siemerink kunnen zijn.
+4/-0

3 weken geleden
Die Siemerink kon al niet veel met een tennisracket, laat staan met een computer.
+1/-0

 
3 weken geleden
Siemerink is veranderd in een "ze"?
+1/-0

3 weken geleden
Het blijft amateuristisch en tegelijkertijd lachwekkend.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Vind dit een mooie, volwassenen reactie van Haller. Was een bittere pil, maar hij heeft het geaccepteerd als een kerel en relativeert het mooi. Dat zegt iets over zijn karakter :-)
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs