Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch scoort tijdens oefenzege Oranje, speeltijd voor alle Ajacieden

6 juni 2021 19:49
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch scoort tijdens oefenzege Oranje, speeltijd voor alle Ajacieden; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft de laatste oefenwedstrijd voor het EK eenvoudig weten te winnen. Georgië werd in Enschede met 3-0 verslagen. Namens Ajax hadden Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber en Daley Blind een basisplaats, terwijl halverwege de tweede helft Ryan Gravenberch en Davy Klaassen ook binnen de lijnen kwamen. Blind werd na rust gewisseld. Gravenberch kopte uiteindelijk het derde doelpunt binnen. Het was voor hem zijn eerste interlanddoelpunt.




Tags

gravenberch blind oranje enschede georgie interlanddoelpunt stekelenburg timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Puike wedstrijd weer van Oranje, de EK kriebels gieren door me lichaam...
+1/-0

2 jaar geleden
Nederland is krakkemikkig.
De enige speler die met initiatief en verantwoordelijkheid speelt en kan spelen is is Depay. De rest zijn dienstbare spelers of krijgen bij hun werkgever de vrijheid om naar kwaliteiten te voetballen zonder zich te hoeven bekommeren om het teambelang wat bij die spelers dus helemaal niet ontwikkelt is. Het is een werkelftal. Het is niet voor niets dat De Boer er aan denkt om Weghorst, met alle respect, in plaats van Malen te laten spelen. Wat heb je aan het opstellen van individueel betere spelers als het gogme van die sperls zero is. Gravenberch is het enige echt grote talent in de selectie. Beter als De Jong die ook veel te statisch speelt en zich vaak verstopt.
+1/-0

2 jaar geleden
Tsja, als De Roon de speler is die je het spel wilt laten maken dan houdt het toch echt op. Blind en Frenkie moeten zich aanpassen aan De Roon....right.
+2/-0

2 jaar geleden
Vond Timber het ook niet slecht doen de afgelopen wedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
ik zelf vindt hem op het moment beter als frenki de jong
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hij is wel verder dan Frenkie was op die leeftijd. De tijd zal leren of hij zich goed blijft ontwikkelen. Potentie is er in ieder geval wel.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal