Transparent
Inloggen
Sluiten

'Europese top geïnteresseerd in Perr Schuurs, Napoli toont concrete belangstelling'

4 juni 2021 10:10 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Europese top geïnteresseerd in Perr Schuurs, Napoli toont concrete belangstelling"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat er volop belangstelling is voor Perr Schuurs. Scouts van topclubs uit Duitsland, Engeland en Italië zaten donderdag op de tribune tijdens de halve finale op het EK Onder 21 tussen Jong Oranje en Jong Duitsland. Napoli is het meest concreet van al die clubs en heeft al contact gelegd met het management van de verdediger en Ajax, maar volgens De Telegraaf zijn er opvallend veel kapers op de kust.

De vraagprijs voor Schuurs zal echter fors zijn. Hij heeft nog een contract voor vier seizoenen en directeur voetbalzaken Marc Overmars wil de verdediger in principe niet kwijt.
Discussieer mee op de forums


Tags

schuurs napoli duitsland jong telegraaf engeland kapers kust oranje overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Niet laten gaan - die jongen die komt er wel! Met twee heel jonge jongens voor de RCV positie is er helemaal niets mis met wat roulatie om ze beiden speeltijd te geven en beter te laten worden.

Ik weet dat veel mensen het al op hebben gegeven maar ik zie echt nog kansen voor deze gozer bij Ajax! En de vraag is altijd wat het je kost om iets beters te kopen...
+9/-1

3 weken geleden
Ik zie genoeg aanknopingspunten bij Schuurs om hem nog niet op te geven. Dus niet laten gaan. Zodra deze jongen de schroom van zich af gooit, gaat hij flinke stappen zetten.
+8/-1

3 weken geleden
Mooi er bij houden.
+4/-1

3 weken geleden
Napoli is een boel dingen, maar zeker geen Europese top.
+8/-0

3 weken geleden
80 miljoen en geen euro minder.
+2/-1

3 weken geleden
Niet wegdoen, moet nog rijpen, zich verder ontplooien. Speelde goed tegen Frankrijk op het jeugd-EK. Belangrijk om een ervaren centrale verdediger naast hem te zetten. Zie Botman, die beter uit de verf komt naast de ervaren Fonte. Lekker ervaring laten opdoen en in zijn rol laten groeien.
+2/-0

3 weken geleden
Mijn vermoeden is toch echt dat Ajax een wisselspeler die als dit waar is zo maar opeens 20/25 miljoen op kan brengen toch echt gaat verkopen. Even los of men fan of geen fan is moeten we toch toegeven dat het allemaal twijfelachtig was wat Schuurs heeft laten zien.
Daarnaast is hij overduidelijk voorbijgestreefd door Timber en Ajax wil wel degelijk eigenlijk een miljoen of 50 gaan uitgeven. Die zal dan toch ook binnen moeten komen want van het stapeltje gaat even niet gepakt worden.
Mocht er een Unibetje komen op Schuurs zou ik wel durven.
+3/-1

 
3 weken geleden
Dat denk ik ook. Ja meestal ziet het er vrij goed uit bij Schuurs, maar vooral op snelheid en in de diepte wordt hij nog al eens geklopt net zoals dat bij Botman het geval was, de fouten die beide maken zijn identiek en toen Ajax een mooi bedrag voor Botman kon krijgen greep men die kans met beide handen aan. Voor de hoofdprijs is iedereen bij Ajax te koop, maar ik denk niet dat Ajax voor een transfer van een wisselspeler zou gaan liggen als er een redelijk bod komt. Botman doet het goed bij Lille omdat die ploeg met minder ruimte in de rug speelt en een club die dergelijk voetbal speelt zou ook veel beter bij Schuurs passen.
+2/-0

 
3 weken geleden
Je zegt het heel netjes "twijfelachtig".
Het is niet geworden wat we er van verwachtten.
Laten we het maar daarop houden.
+2/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs