Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi vertrekt bij Ajax: 'Bedankt voor de steun'

3 juni 2021 13:05 - Instagram Idrissi
Foto: Pro Shots

Oussama Idrissi vertrekt bij Ajax: "Bedankt voor de steun"; image source: Pro Shots

Via zijn persoonlijke Instagram-pagina heeft Oussama Idrissi aangegeven dat hij weer vertrekt bij Ajax. De aanvaller werd voor een half jaar gehuurd van Sevilla en zal na de zomer dus niet meer terugkeren in Amsterdam. "Ik wil mijn ploeggenoten, stafleden en de fans van Ajax bedanken voor hun steun", zo schrijft hij. "Ik ben trots dat ik deel uit maakte van dit succesvolle seizoen. We zullen elkaar weer tegenkomen."

Idrissi kwam uiteindelijk tot 14 wedstrijden voor Ajax.
Tags

idrissi oussama sevilla tegenkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goeie zet om hem te huren, Ajax had niks te verliezen. Jammer dat het niet uitgepakt had zoals iedereen gehoopt had, waaronder ik. Succes in Sevilla.
+2/-0

3 jaar geleden
is ook veel tegen gevallen had er meer van gewacht dus oke zo
+1/-0

3 jaar geleden
Wil niet lelijk over hem spreken, maar ook hij komt in een rijtje bedenkelijke ex-AZers waarvan ik hoop dat die de komende seizoenen niet aangevuld wordt.
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft het gat dat Promes achterliet opgevuld door in ieder geval beschikbaar te zijn, zich goed in te zetten en kreeg ook wat waardering, wat vervolgens minder werd door het uitblijven van rendement. Het afscheid bij deze is makkelijk en allicht vindt hij een betere toekomst elders.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst