Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana dicht bij transfer naar Arsenal'

1 juni 2021 12:23 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"André Onana dicht bij transfer naar Arsenal"; image source: Pro Shots

Volgens de NOS is André Onana dicht bij een transfer naar Arsenal. De club uit Londen zou de beste papieren hebben om hem over te nemen van Ajax. Ook Manchester United en Paris-Saint Germain hebben interesse, maar alleen Arsenal heeft uitgesproken dat ze hem zien als de eerste keeper. Bij de andere twee clubs zou hij genoegen moeten nemen met een rol op het tweede plan.

De verwachting is dat de transfer snel afgerond zal worden zodra de uitkomst van het hoger beroep bij het CAS bekend is. Indien de international van Kameroen een strafvermindering krijgt zou hij zo'n 6 tot 9 miljoen euro opleveren. Blijft de straf echter staan zal Ajax genoegen moeten nemen met zo'n 2 miljoen euro.




Tags

arsenal onana beroep cas kameroen londen nos strafvermindering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Meest ondankbare Ajax speler die ik mij kan heugen.
Succes met 5 stappen terug.
Afscheid van nemen via de achterdeur en geen aandacht meer aan besteden.
+12/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Nog meer reden om te juichen voor elk doelpunt dat Arsenal tegen krijgt. En dat zijn er heel wat, mét en zonder Onana :D
+3/-0

2 jaar geleden
Treurig einde van een toch redelijk imposante carrière bij Ajax.
Van mij mag hij strafverlenging krijgen en nog tot na het WK niet mag spelen.
+6/-0

Je zal bijna gaan denken dat het hem dat pilletje wel goed uit kwam.
+3/-0

2 jaar geleden
hij een ajax hart ik denk het niet eigenheimer
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als zijn straf wordt verminderd, waar ik van uit ga. Ik vermoed per 1 augustus mag hij weer spelen. (straf van 6 maanden) Terecht want de straf was te hoog namelijk.

Zou ik als Ajax, met nog 1 jaar contract wachten en wachten wachten... Onana is 1 van de beste 10 keepers van de wereld,dus wachten en voor de beste prijs verkopen voor einde zomer transferwindow. Tevens kan hij nog 10 jaar op topniveau keepen!

Dan heb je 10 clubs die hem straks willen en verkoop je hem tussen de 10-15 miljoen.

Niks fooitjes van 6 miljoen aan die Engelse, Spaanse clubs.

Kepa hoeveel was hij? Dus dat.
+4/-1

2 jaar geleden
Wat mij betreft wordt er na de afronding van de transfer een claim neergelegd bij Onana. Op zijn minst voor het salaris dat hij het afgelopen jaar ten onrechte ontving en daarnaast een derving van inkomsten, door zijn doping smetvlek. Je zult nooit kunnen bewijzen dat hij dat pilletje met opzet nam om een goedkope transfer te forceren. Maar dat betekent niet dat je hem niet verantwoordelijk kunt houden voor zijn daden, waardoor Ajax een miljoen of 15 á 20 misloopt.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal