Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Ik heb mijn bijdrage geleverd aan de twee prijzen van Ajax'

29 mei 2021 19:44 - 1Limburg
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "Ik heb mijn bijdrage geleverd aan de twee prijzen van Ajax"; image source: Pro Shots

In gesprek met 1Limburg geeft Perr Schuurs aan met een uitstekend gevoel terug te kijken op afgelopen seizoen bij Ajax, ondanks dat hij niet altijd een basisplaats had. "Ik heb mijn bijdrage geleverd aan de twee prijzen van Ajax. Zo zie ik dat", aldus Schuurs. "In de tweede seizoenshelft had ik meer willen spelen. Maar ondertussen heb ik stiekem toch veel minuten gemaakt dit seizoen en daar ben ik daar heel blij mee."

De verdediger heeft nog een contract voor vier seizoenen en is daar zeer blij mee. "Dat geeft vertrouwen. Ik spreek vaak met de trainer, ook over mijn situatie en wat mijn perspectief is voor komend seizoen en daar komt heel veel vertrouwen uit", zo geeft hij aan.

Bezig met een vertrek bij Ajax is hij dan ook totaal niet. "Ik hoor vaak meningen van andere mensen", zegt hij daarover. "Ik train daar dagelijks, praat met de trainer en ik weet wat ik kan. Ik weet zelf prima wat het beste is voor mij."

Meer op 1Limburg




Tags

schuurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Dat heb ik dus niet.
Ik hoop het.

Maar ik zie nu al Timber als de nieuwe rcv.

Topspeler.

Schuurs komt er niet meer tussen of hij moet wel heel veel beter spelen en ook doelpunten gaan maken.

Timber is de nieuwe rcv.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Blijf aan jezelf werken. Probeer wat te doen aan je twijfels in het veld. Ziet er vaak besluiteloos/nerveus/voorzichtig uit aan de bal. Volgens mij heeft deze jongen veel meer in z'n mars, maar moet wat losser voor de dag komen. Gooi die schroom van je af en laat zien dat je een baas bent in het veld! M.a.w. word een Ajacied!
+4/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij doet me in bepaalde opzichten erg denken aan Jan Vertonghen. Die werd ook pas goed toen hij uit zijn schulp kroop. Heb het idee dat Perr een soortgelijke mentale stap moet zetten, om echt door te breken.
+4/-0

2 jaar geleden
Teveel Limburger en te weinig Amsterdammer in het veld.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Overal ter wereld heb je strijders. Perr is echter wel nog te lief. Eerste wat die moet doen is een gek kapsel zetten. Desnoods kaal of gekke zijkant met streep. Daarna beastmode in het veld met een blik alsof die iedereen gaan opeten en dan ben je al een heel eind.
+2/-2

2 jaar geleden
Gewoon een degelijke speler, niet spectaculair maar doet wat nodig is.
+1/-1

Voetballend past hij wel bij Ajax maar puur verdedigend mist hij net dat stukje meedogenloosheid wat de Ligt bijvoorbeeld wel had.
Voor in de breedte een prima speler, hij kan best nog wel iets beter worden maar of het genoeg is om onomstreden basisspelers van Ajax 1 te worden dat betwijfel ik.
Het is aan Perr of hij zich in deze rol wil schikken, hij weet wat hij heeft nu.
Een zeer dik salaris, trainingen op hoog niveau, om de prijzen spelen en toch zijn wedstrijdjes mee pikken op soms ook CL niveau.
Ik zal als ik hem was rustig blijven zitten, er zijn voorbeelden te over van spelers die ongeduldig werden en later nooit meer hoger kwamen dan het niveau fc Utrecht.
+2/-0

2 jaar geleden
Perr Schuurs vandaag een goede wedstrijd tegen Jong Frankrijk. Dus niet te snel afschrijven.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos