Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook komend seizoen vijf wissels per wedstrijd

28 mei 2021 16:40 - IFAB
Foto: Pro Shots

Ook komend seizoen vijf wissels per wedstrijd; image source: Pro Shots

Ook komend seizoen mogen clubs vijf keer wisselen in een wedstrijd. Dat heeft de IFAB, de internationale spelregelcommissie, vrijdag bekend gemaakt. Aanvankelijk zou dat alleen nog voor dit seizoen gelden, maar besloten is om dit te verlengen tot en met 31 december 2022 vanwege de impact van het coronavirus.

Meer op IFAB




Tags

coronavirus ifab spelregelcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooiste zou zijn als het spel niet meer stil ligt tijdens wissels. Met de huidige technologie kan het prima door de 4e man gecommuniceerd worden met de scheids. Die draagt de speler in kwestie dan op het veld te verlaten. Ook is het aan de 4e man ervoor te zorgen dat het correct gebeurt, en dat er niet ineens 12 man in het veld staan.

Gebeurt het wisselen niet binnen een minuut, krijgt de speler een gele kaart en verliest de ploeg een wisselmoment. Wisselen kost zo onnodig veel tijd door al het gedraal en weet ik veel wat allemaal. Op deze manier kun je nog meer wissels toepassen. Doe lekker gek, ga mee met de tijd.
+1/-0

2 jaar geleden
Haha echt alles is corona, wat een onzin🤣🤣
+1/-0

Dit gaat nooit meer veranderen, het is namelijk in het voordeel van de grotere clubs.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mooi toch. Zijn we lekker in het voordeel.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht