Transparent
Inloggen
Sluiten

Vier Ajacieden genomineerd voor Voetballer van het Jaar in Eredivisie

28 mei 2021 14:36 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Vier Ajacieden genomineerd voor Voetballer van het Jaar in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft de shortlist bekend gemaakt van 20 spelers die kans maken om uitgeroepen te worden tot Eredivisie Speler van het Jaar. Op basis van statistieken zijn de spelers geselecteerd. Namens Ajax maken Dusan Tadic, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Perr Schuurs kans op de prijs. Pas in augustus zal bekend worden wie wordt verkozen tot Speler van het Jaar.

Gravenberch en Schuurs maken bovendien kans om uitgeroepen te worden tot Talent van het Jaar. Uiteindelijk zullen de stemmen van de 18 aanvoerders doorslaggevend zijn wie Speler van het Jaar is geworden, terwijl de 18 coaches van de clubs bepalen wie het Talent van het Jaar is.

De CBV heeft daarnaast bekend gemaakt dat Erik ten Hag kans maakt op de Rinus Michels Award als beste trainer van de Eredivisie. Hij staat hiervoor op een shortlist met vijf kandidaten. Op maandag 9 augustus zal bekend worden wie deze prijs in ontvangst neemt.

Meer op Eredivisie CV




Tags

eredivisie gravenberch schuurs shortlist award cbv hag michels ontvangst rinus tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal