Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Martínez nog altijd in beeld bij Barcelona'

23 mei 2021 21:55 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Lisandro Martínez nog altijd in beeld bij Barcelona"; image source: Pro Shots

Lisandro Martínez werd in de vorige transferperiodes gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona en volgens El Mundo Deportivo is de Argentijnse verdediger nog altijd serieus in beeld bij de Spaanse topclub. Vanwege de grote financiële problemen is Barcelona op zoek naar goedkope opties om de positie van linker centrale verdediger te versterken en Martínez zou met een transfersom van rond de 25 miljoen euro in dat profiel passen.

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen zal de Argentijn met Sergino Dest een oud-ploeggenoot treffen. Of dat onder voormalig Ajax-trainer én -speler Ronald Koeman zal zijn is echter zeer de vraag. Nadat Barcelona de titel misliep moet Koeman vrezen voor zijn baan.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona martinez koeman baan deportivo dest misliep mundo titel transferperiodes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Die hebben geen rode cent die zwervers en staan tot hun nek ik de schulden.
Misselijke club. Niks meer in de filosofie van Cruijff.
Wegwezen en niet bij Ajax aankloppen
+5/-0

2 jaar geleden
Martinez heeft nog een contract tot 23. Veel meer dan 25 miljoen is hij in een coronazomer helaas niet waard. Ik zou zeggen lekker niet verkopen en dan krijg je er volgend jaar nog maar 18 of 15 voor met nog een jaar contract, voor die waardedaling zou ik hem graag nog een jaar zien spelen. En als het kan natuurlijk verlengen met een afkoopsom van min 35 miljoen, maar dat moet hij maar net willen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
@twynestar:
Helemaal met je eens in deze visie. Martinez hebben we hard nodig in de CL om door te dringen naar ...........ronden. En elke ronden verder spekt de kas harder dan de 10 miljoen die we eventueel zouden verliezen op Lisandro. Trouwens hoe verder we komen hoe meer Martinez weer in waarde stijgt. Win/Win situatie;-)
+4/-0

2 jaar geleden
Met wat wil Barcelona gaan betalen? Tegoedbonnen? Ze schijnen een hele goede jeugdopleiding te hebben, gaan ze daar maar eens in kijken.
+1/-0

2 jaar geleden
Martinez moet gewoon nog minimaal een jaar bij Ajax blijven. Komend seizoen gaan we hoop ik weer eens knallen in Europa.
+1/-0

2 jaar geleden
Verbaast me niets.
Het is appels met peren vergelijken wanneer je bijvoorbeeld een creatieve middenvelder vergelijkt met een verdediger maar van deze selectie gaat deze jongen het verst schoppen met Gravenberch (die op een moeilijkere positie speelt) in zijn kielzog.
+1/-0

2 jaar geleden
Weer een schot in de roos van Overmars, scouts etc.

Martinez wordt steeds beter.

Topaankoop.
2e super Argentijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos