Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax trekt stekker uit onderhandelingen met Go Ahead Eagles'

21 mei 2021 18:17 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax trekt stekker uit onderhandelingen met Go Ahead Eagles"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax voorlopig de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken met Go Ahead Eagles over een transfer van Jay Gorter. Ajax zou de absolute hoofdprijs moeten betalen. Naar verluidt moet er zelfs bijna drie keer zoveel betaald worden dan was Vitesse zou moeten betalen. De Arnhemmers moeten 750 duizend euro betalen, terwijl voor Ajax de vraagprijs vele malen hoger ligt.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

eagles stekker arnhemmers gorter hoofdprijs jay malen telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Goed zo Marc, laat je niet naaien.
Sneu voor die gozer maarja..
+3/-1

2 jaar geleden
22 miljoen uitgeven voor middelmaat als Haller?
En geen 2,5 miljoen voor een goede keeper?

Dan is hij dus blijkbaar niet zo goed.
Probleem opgelost.
Next ...
+1/-2

 
2 jaar geleden
Klopt, alleen geef je dan een vrijbrief aan iedere club om aan Ajax 3 x zoveel te vragen.
+2/-0

2 jaar geleden
Hij komt toch, onderhandelingen zijn toch pas begonnen en Marc geeft gewoon een signaal af ! En komt hij toch niet komt een ander! Dan maar betalen uit de opbrengst van Onana! André heeft de club schade toe gebracht, dat neem ik hem wel kwalijk
+2/-0

 
2 jaar geleden
Natuurlijk komen er ook andere clubs, alleen als Ajax langs is gekomen dan is een stap naar Feyenoord, Vitesse en AZ voor Gorter ineens een stuk minder interessant. Gorter zal ongetwijfeld aangeven aan de club dat hij zeer teleurgesteld is en als de club niet wil meewerken waarschijnlijk de transfer zal afdwingen via een andere weg (zoals bij Suarez). Kwestie van tijd voordat deze transfer zal rondkomen. Ik schat dat ze uitkomen op een miljoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Jay Gorter kan er natuurlijk niets aan doen dat GA meer voor hem wil ontvangen dan dat ze kunnen van Vitesse. Dat is hun goed recht, maar Marc geeft een duidelijk signaal af dat dit niet staat in verhouding tot vraagprijs Vitesse. Je ziet het voorbeeld van Kjell, het is lang geen zekerheidje dat je een topper in huis haalt, hetzelfde geldt voor Jay. Gelukkig heeft PSV al een keeper gehaald, anders zaten ze nu op het vinkentouw. Rustig blijven en niet iedereen biedt zomaar 1 miljoen voor een keeper uit de KKD. We wachten rustig af, maar we verwijten Jay niets en hij is van harte welkom, want in tegenstelling tot Kjell heeft iedereen hier een veel beter gevoel bij. Hetzelfde gelegde voor Kik Pierie, daar werden door ons ook grote vraagtekens geplaatst of dit wel een Ajaxwaardige speler was en heeft ons nog steeds niet kunnen overtuigen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht