Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic Ajacied van het Jaar, Ryan Gravenberch beste talent

17 mei 2021 16:18 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic Ajacied van het Jaar, Ryan Gravenberch beste talent; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële website bekend gemaakt dat Dusan Tadic is uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Hij volgt daarmee Hakim Ziyech op, die drie jaar op rij de Rinus Michels Award had gewonnen. Tadic had als aanvoerder een enorm aandeel in de landstitel met 14 doelpunten en 17 assists. Daarnaast wist hij in Europees verband ook 5 doelpunten te maken.

Ryan Gravenberch werd daarnaat uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De middenvelder wist dit seizoen door te breken en werd daarvoor beloond met de Marco van Basten Award. Hij volgt daarmee Sergiño Dest op.

Meer op Ajax.nl




Tags

tadic gravenberch award basten daarnaat dest landstitel michels rinus ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In beide gevallen terecht. Al zitten Rensch en Timber er qua talenten dicht achter. Vind het nog steeds heel knap dat ze van het niveau Jong Ajax naar het 1ste gaan en dan Europees ook nog goed mee komen.
+2/-0

2 jaar geleden
17 assist geeft gelijk aan wat een teamplayer dit is.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal