Transparent
Inloggen
Sluiten

Jurriën Timber: 'Ik meteen mijn moeder opbellen, ze was heel trots'

16 mei 2021 17:23

De man van dit seizoen is eigenlijk toch wel Jurriën Timber, de jonge speler van Ajax brak namelijk keihard door binnen het keurkorps van trainer Erik ten Hag. Timber (19) is nu zelfs opgenomen in de voorselectie van het grote Oranje dat zich gaat voorbereiden op het aanstaande EK.

"De trainer kwam eergisteren naar me toe", zegt hij relaxt als altijd, "Net voor het online kwam. Ik natuurlijk direct mijn moeder opbellen, ze was heel trots. Net als mijn broer. Ja, ik besef het nog niet echt denk ik. Het is een mooi beloning voor mijn harde werken."

Zijn broer Quinten verhuist naar FC Utrecht. "Ik hoop dat hij daar een jaar gaat vlammen en dan terugkomt. Nee, we zien het wel." Wie ziet hij eigenlijk als zijn voorbeelden bij Oranje? "Alle verdedigers eigenlijk wel. Mathijs, Virgil natuurlijk maar ook mijn ploeggenoot Daley. Ik ben blij dat we nu eerst wat rust hebben want het was best een zwaar seizoen. Het is meegenomen dat ik bij ' het eerste' zit nu maar ook Jong Oranje speelt een mooi toernooi." En dan lachend: "Ik heb sowieso een mooie zomer."




Tags

timber opbellen oranje eergisteren hag jong keurkorps mathijs relaxt terugkomt utrecht virgil vlammen voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid