Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax staat Antony en Lisandro Martínez niet af voor Olympische Spelen'

16 mei 2021 17:16 - Freek Jansen
Foto: Pro Shots

"Ajax staat Antony en Lisandro Martínez niet af voor Olympische Spelen"; image source: Pro Shots

Ajax verbiedt Antony en Lisandro Martínez om mee te doen aan de Olympische Spelen komende zomer. Dat gaf Erik ten Hag aan zondag na de zege tegen Vitesse, zo valt te lezen via het Twitter-account van clubwatcher Freek Jansen. Ajax wil geen potentiële basisspelers afstaan voor de Olympische ploegen.

Antony gaf eerder deze week nog aan zeer vereerd te zijn dat hij zijn land zou mogen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen nadat bekend werd dat hij was opgenomen in de definitieve selectie van Brazilië.




Tags

antony martinez hag jansen potentiele vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
zou voor beide spelers beter zijn als ze er aan deel nemen. Ze missen hierdoor de start van de competitie, maar voor beide is het wel een leerweg en een geweldige ervaring.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Liever niet. De OS wordt gehouden in Japan waar corona ook niet onder controle is. Het is dan ook maar de vraag of het wel door zal gaan, want de bevolking zit er ook niet op te wachten.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Alle sporters worden vooraf gevaccineerd tegen Covid. en anders zitten ze na de spelen Minimaal 2 weken in quarantaine maar het is 1 grote bubbel daar in Tokio.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie het als te veel gedoe en onnodig risico.. Joh, dit was een zwaar en druk seizoen. Ik denk dat Ajax er goed aan doet deze jongens tegen zichzelf te beschermen. In ieder andere situatie was ik ook voorstander geweest om ze te laten gaan. Maar op dit moment lijkt me het besluit van Ajax het verstandigst.


Ik lees net dat Martinez ook is opgeroepen voor het eerste elftal van Argentinië voor kwalificatiewedstrijden volgende maand. Mooi voor die jongen! Dat vind ik dan weer belangrijker dan opgeroepen worden voor het Olympisch Elftal :-)
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zeker is het een lang en zwaar seizoen geworden maar een OS kan je bijna niet van spelers afnemen, en ik ben van mening dat het qua Covid erg op gemonitord word. voor spelers is een OS een mooi evenement en ook een giga leerproces
+2/-0

2 jaar geleden
Zijn de spelers niet zo blij mee vrees ik.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat kan nog wel eens een dingetje worden, met spelers en nationale bonden.
OS alsnog annuleren gezien Covid dat Japan niet onder controle krijgt.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht