Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag over Brobbey, Timber en het seizoen

16 mei 2021 17:10

Erik ten Hag mocht voor het laatst dit seizoen weer zijn verhaal doen voor de camera. "We hebben de meeste punten deze eeuw gehaald", begint hij tevreden op te sommen, "De meeste goals gemaakt, de minste tegen. Een prima seizoen."

Over de wedstrijd tegen Vitesse kon hij kort zijn: "Je ziet dat de spanning er vanaf is, dat zag je bij ons maar ook bij de tegenstander. De echte adrenaline is er niet en dan krijg je veel foute passes en aannames, er was gewoon geen 100% focus."

Ook de trainer kijkt uit naar de vakantie. "We gaan nu vooral veel plannen richtig volgend seizoen maar als dat eenmaal staat is het tijd voor rust en andere dingen. We hadden afgelopen jaar iedere derde dag een wedstrijd. Ook bij de staf is nu de accu wel leeg, dat is logisch. We gaan tegelijkertijd genieten van het EK, Gold Cup en Copa America want daarin doen ook Ajacieden mee."

Een nieuwe international lijkt Jurrien Timber binnenkort te gaan worden. "Vanuit het team krijg je dat spelers uitblinken en dan volgt er zo'n beloning. Dat is mooi. Ook Licha is geselecteerd voor Argentinië en Ryan maakte al eerder zijn debuut."

Dan toch nog even gevraagd naar een laatste update betreffende Brian Brobbey. "Dit vragen jullie elke week maar er is geen update, We weten dat Brian ergens getekend heeft en ik ga er vanuit dat we op 1 september weer een hele sterke selectie hebben. De transferwindow gaat echter nog heel lang duren."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hag timber aannames accu adrenaline argentinie eeuw licha richtig sommen transferwindow uitblinken vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht