Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax onderzoekt mogelijkheden om Brian Brobbey weer terug te kopen'

13 mei 2021 19:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax onderzoekt mogelijkheden om Brian Brobbey weer terug te kopen"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag gaf na de wedstrijd tegen VVV-Venlo aan dat directeur voetbalzaken Marc Overmars de mogelijkheid onderzoekt om Brian Brobbey terug te kopen van RB Leipzig. "Ik zou het graag willen", aldus Ten Hag, geciteerd door Voetbal International. "Ik heb het aangegeven aan Marc, die is daar ook mee bezig."

Ten Hag weet niet of het mogelijk is om Brobbey weer over te nemen van de Duitsers. "Ik heb gesprekken met hem daarover, maar hij heeft net getekend daar", zo gaf de trainer aan. "Hij is er nog niet eens en ik weet niet of Leipzig daarvoor open staat. Hij is nog niet zó uitgesproken naar mij geweest."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hag leipzig overmars vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik kan dit alleen maar toejuichen. Brobbey hoort bij AJAX! Hopelijk lukt dit zonder al te veel bullshit. Anders jammer. Hebben we in ieder geval alles aan gedaan.
+3/-1

2 maanden geleden
Dit krijg je dus met Raiola.
+3/-2

2 maanden geleden
Dit zou toch bizar zijn als hij weer terug komt.
Hoeveel knaken zou je dan neer moeten klappen voor hem?
+3/-0

2 maanden geleden
En dan een heerlijke bonus neer moeten leggen voor Raiola zeker... Nee dan mag hij van mij toch echt het gaan proberen bij Leipzig en dan zien we wel of hij het haalt.

Iemand zo terug kopen zou echt geld verspilling zijn, behalve als het voor een miniem bedrag zou kunnen.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Inderdaad, weg wezen, kans genoeg gehad om bij te tekenen
+2/-2

2 maanden geleden
Ergens wil je dat zo'n jongen eerst een jaar lang op de bank zit en leert hoe hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Maar met kleinzieligheid winnen we geen wedstrijden, dus ik hou hem - en zijn belangrijke doelpunten - er graag bij. Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik lees weleens dat spelers hun contract laten ontbinden of inleveren. Kan dat alleen in overleg met de club of ook eenzijdig? Als Brobbey echt hier wil blijven kan hij dat toch doen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat kan alleen met goedvinden van de club. Althans, indien je nog bij een andere club aan de slag wil.
+1/-0

2 maanden geleden
Volgens mij een gevalletje broodje aap.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat het beste is voor Ajax moet gebeuren.
Als de Ajaxleiding, Ten Hag en Overmars zelfs de mogelijkheid onderzoeken, zoals door Ten Hag voor de radio zelfs is aangegeven, zal niet zonder aanleiding gebeuren, dan moet dan is dat blijkbaar in het belang van Ajax, dan moet in ieder geval een poging worden gedaan dit alsnog te realiseren.
Wat de buitenwereld daar ook van vindt.
De gevalletjes Haller, Onana zijn ook al achter de horizon verdwenen.
Het gaat om de toekomst. Jammeren, verongelijkt zijn of schelden heeft Ajax niets aan.
+3/-0

2 maanden geleden
In mijn optiek moet je daar alleen aan beginnen als Leipzig bereid is om de deal met Brobbey te ontbinden, zolang Ajax de gemaakte kosten rond de contractering vergoed. Soort spijtoptanten regeling. In ruil zou Ajax Leipzig dan nog een eerste optie op Brobbey kunnen geven. In alle gevallen waarin er een daadwerkelijke transfersom moet worden betaald: niet aan beginnen. De houding van Brobbey t.o.v. Leipzig zal bepalend zijn. Als Brobbey naar hen uitspreekt spijt te hebben, dan zal Leipzig daar ook iets mee moeten. Maar ik denk dat Brobbey vooral voor de bühne doet alsof het hem zwaar valt. Als de hele Ajax selectie maandenlang op je in praat en je tekent gewoon, dan kan ik me niet voorstellen dat de woorden van Dusan ('je had hier alles') nu ineens wel zijn aangekomen. Leuk verhaal voor in de blaadjes en kranten, maar ik zie het dus niet gebeuren.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat doet leipzig natuurlijk nooit. Dan maar een ontevreden speler. Die ontevredenheid kan wegebben en anders krijg je er elders minimaal een miljoen of 5 of nog veel meer voor.
+1/-0

2 maanden geleden
Eerst zijn samenwerking met uitbuiter/zakkenvuller Raiola opzeggen , dan zou er iets van geloofwaardigheid ontstaan over deze klucht met Brobbey ..
+2/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs