Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Eerste 20/25 minuten waren prima, daarna ebt het weg'

13 mei 2021 17:10

Ajax-trainer Erik ten Hag verscheen zoals altijd weer voor de camera. "De eerste 20/25 minuten waren erg goed maar daarna ebt het weg. We gingen andere dingen doen, wisselden niet meer van kant", begint hij meteen uit te leggen, "Dan zie je dat VVV, die eerst niet van eigen helft afkwamen, ineens ook van kant gaat wisselen. Dat komt door onze foutjes."

Over de rode kaart van Kenneth Taylor: "Vanuit mijn perspectief leek er weinig aan de hand maar ik neem aan dat het zo is. Ze zullen het gecheckt hebben, moet het nog terugzien."

Erik ten Hag deelt vervolgens een klein sneertje uit richting arbitrage. "Dat was nogal een overtreding op Davy Klaassen, hier werd niet voor gefloten. Ik heb hem uit voorzorg naar de kant gehaald, mede ook met het oog op komende zomer."

Met tien man kwam Ajax niet echt meer in de problemen. "Dan zie je dat we in staat zijn snel 2-0 te maken en na de 2-1 meteen erop 3-1. Dat tekent de veerkracht van deze ploeg."

Gaat hij nog meer spelers vervroegd op vakantie sturen? "We moeten er zondag wel elf hebben he."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag ebt afkwamen arbitrage foutjes gecheckt sneertje taylor terugzien veerkracht voorzorg vvv wisselden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht