Transparent
Inloggen
Sluiten

Neraysho Kasanwirjo vertrekt naar FC Groningen

10 mei 2021 17:02 - FC Groningen
Foto: Pro Shots

Neraysho Kasanwirjo vertrekt naar FC Groningen; image source: Pro Shots

FC Groningen heeft bekend gemaakt dat Neraysho Kasanwirjo vanaf komende zomer richting Groningen zal vertrekken. De 19-jarige verdediger maakt transfervrij de overstap van Ajax aangezien zijn contract niet wordt verlengd. Kasanwirjo heeft bij FC Groningen een contract voor drie seizoenen getekend met de optie voor nog een extra seizoen.

Kasanwirjo kwam in 2013 in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Tot nu toe speelde hij 37 duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op FC Groningen
Tags

groningen kasanwirjo jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Godzijdank! Nu graag verder doorselecteren in met name de verdediging van Jong Ajax.
+1/-5

2 maanden geleden
@Mike1976, ik vind het nooit leuk als er zo over onze spelers wordt gesproken. Iedere speler heeft andere kwaliteiten en specialiteiten. De ene is beter als de andere. Voor weinigen is echt de top of Ajax 1 bestemd. Als deze jongen tot zijn 19 heeft gevoetbald in onze jeugd heeft hij aan alle randzaken voldaan. Ik wens hem veel succes toe bij FC Groningen en hoop over enkele jaren nog met trots te vermelden dat hij nog in de jeugd van Ajax heeft gevoetbald. Kijk eens naar oa Zeefuik/Dankerlui/Flemming/Pelle Clement/Eiting/Padt/Bizot/Tannane/Mous/Goossens/Castillo/Owusu/Nunnely/Malen/Menig/Warmerdam/Letschert etc etc.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Bedankt voor het overzicht van Ajax onwaardige middelmaat en het bewijs dat onze jeugdopleiding vele jaren te weinig heeft gebracht door veel te veel te investeren in dertien in een dozijn spelers die nergens in uitblinken maar wel zo lekker "betrouwbaar" zijn. Winnen belangrijker maken dan individuele ontwikkeling dan krijg je dit soort Ekkelenkampjes. We zijn echter geen vriendenclubje waar iedereen leuk mee mag doen. Heb deze speler vaak genoeg in de jeugd gezien om in te kunnen schatten dat hij never nooit het niveau van Ajax 1 zou gaan halen en dat was al jaren geleden duidelijk te zien. Op zijn plek had iemand kunnen spelen die wel die potentie had, desnoods een speler van buitenaf. Zo zijn er meer jeugdspelers die veel te lang bij de club worden gehouden terwijl ze de meeste intrinsieke kwaliteiten ontberen. Een speler kan zich op latere leeftijd ontwikkelen, maar als de basis totaal niet in de buurt komt van wat een Ajacied moet brengen dan is het gewoon trekken aan een dood paard.
+3/-6

 
2 maanden geleden
Er zijn altijd veel afvallers. Slechts enkelen halen het eerste en dit is altijd al zo geweest. Enige verschil nu is dat het Jong Ajax deelneemt in de KKD, waardoor het sneller opvalt als een afvaller vertrekt. Alleen komen ze nu toch beter terecht dan voorheen vanwege het hogere niveau van onze jeugdopleiding, waar dus Jong Ajax ook onderdeel van is. Kijk liever naar het niveau van de spelers die al enkele jaren wel doorbreken bij Ajax.
+4/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Mazraoui was een laatbloeier, gelukkig dat intern enkele nog in hem geloofden. Sommige jongens moet je de kans geven, de basistechnieken hebben ze allemaal, alleen dat laatste moeilijke stap naar de top is voor weinig weggelegd.Trouwens scheelde niet veel of de junior Rijkaard was aan Groningen verkocht.
+1/-0

2 maanden geleden
De concurrentie bij Ajax is moordend, het niveau is ontzettend hoog. Spelers die afvallen kunnen gelukkig alsnog bij een leuke Eredivisieclub terecht.
+2/-0

2 maanden geleden
Dit is beter voor de speler, goed van Ajax en mooi voor Groningen.
Ben nu benieuwd hoe hij het zal doen bij Groningen.
+1/-0

2 maanden geleden
Veel succes bij Groningen, Neraysho!
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs