Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Als John de Wolf komt aanrennen ben ik weg'

9 mei 2021 17:35

Davy Klaassen toonde zich na afloop weer even relaxt als altijd. Over zijn opstootje met Malacia: "Als John de Wolf komt aanrennen dan ben ik weg haha."

De wedstrijd kon hem zelden boeien. "Het blijft Feyenoord tegen Ajax maar het was niet best. Geen publiek en het was ook erg warm ineens, dat zijn we de laatste weken niet gewend. Maar een prima uitslag voor ons natuurlijk."

Klaassen doet het erg goed als nummer tien maar dat wil niet zeggen dat hij nooit meer controlerend kan spelen. "Ik weet dat jij mij geen goede 'winkeloppasser vindt'( tegen Kraay - red) maar ik denk dat ik op beide posities kan spelen. We zien het wel."

Op gedwongen rust zit de mannetjesputter ook de komende twee resterende duels niet te wachten. "Nee, doe maar niet. Je moet altijd op jezelf lettenj qua vermoeidheid maar ik voel me goed."
Tags

aanrennen wolf boeien feyenoord kraay lettenj malacia mannetjesputter opstootje relaxt winkeloppasser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs