Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ben supertrots op mijn team: mentaal en de wilskracht'

9 mei 2021 17:26

Ajax-trainer Erik ten Hag wilde na afloop niets weten van een zwak Ajax. "We hebben de gehele wedstrijd gedomineerd, ook met tien man", zegt hij resoluut, "Ik ben supertrots op het team: mentaal en de wilskracht die ze brengen."

Een speciale pluim ging uit naar invaller Jurgen Ekkelenkamp. "Hij bracht precies wat we wilden: dynamiek en loopacties. Dat zag je bij die prachtige 0-3, hij trekt het daar open."

Verslaggever Hans Kraay vroeg vervolgens of er na Tagliafico nog meer spelers vervroegd met vakantie kunnen binnenkort. Daar was namelijk sprake van. "Dat ga ik eerst met de desbetreffende spelers bespreken en dan met het team delen. Wat dat betreft staan jullie niet aan de voorkant, dat is niet de juiste procedure."

Voor veel Ajacieden is het al tijdenlang een raadsel waarom rechtsbuiten Antony zo weinig diepgaat. Het blijkt nu dat Ten Hag dat ook vindt, hij vuurde zijn pupil dan ook aan langs de kant. "Antony deed het goed, was een voortdurende plaag. Wat hij echter moet verbeteren is diepgaan zonder bal. Hij moet die momenten beter herkennen, wanneer weg te sprinten. Daar zijn we mee bezig."
Discussieer mee op de forums


Tags

hag supertrots wilskracht antony desbetreffende diepgaan diepgaat dynamiek ekkelenkamp gedomineerd hans herkennen kraay plaag pluim procedure pupil raadsel sprinten tagliafico tijdenlang voorkant vuurde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs