Transparent
Inloggen
Sluiten

Maarten Stekelenburg: 'Dit was lezen, dan ben je sneller'

9 mei 2021 17:10

Maarten Stekelenburg haalde als één van de weinige acteurs op het veld een dikke voldoende, de goalie keepte uitermate sterk en betrouwbaar. De slagroom op de cake was voor hem het stoppen van de strafschop van Leroy Fer. Op de vraag of dit 'lezen of reageren' was toonde 'Steek' zich gedecideerd. "Dit keer was het lezen", zegt hij, "Dan ben je sneller."

De ervaren keeper is duidelijk over de resterende plannen van Ajax dit seizoen. "Alle wedstrijden winnen. Er bestaan geen vriendschappelijke duels, deze van vandaag al helemaal niet."

Bondscoach Frank de Boer gaf vandaag aan dat de kans groot is dat de 38-jarige doelman mee naar het EK gaat. "Is dat zo? Dat is mooi dan. Ik ben teruggekomen als man achter André maar de situatie is veranderd, dat weten we. Als je dan zo beloond wordt is dat erg mooi."

Dan nog even over volgend seizoen. "Nee, zoals altijd zijn er geen afspraken gemaakt. Maar het is inderdaad niet de bedoeling dat ik mijn plaats zomaar afsta."




Tags

stekelenburg acteurs afsta boer cake fer goalie slagroom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos