Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Ik zou graag naar een meer uitdagende competitie gaan'

7 mei 2021 22:46 - Marca Claro
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "Ik zou graag naar een meer uitdagende competitie gaan"; image source: Pro Shots

In een interview met het radioprogramma A Diario van Marca Claro geeft Nicolás Tagliafico aan dat hij hoopt op een transfer komende zomer. "Ik zal niet liegen. Ik zou graag naar een meer uitdagende competitie gaan", aldus Tagliafico. "Ik zal geen transfer gaan forceren, want ik voel me erg goed bij Ajax. Maar als er iets komt wat voor zowel mij als de club goed is, zou dat heel mooi zijn."

De linksback leek eerder al te gaan vertrekken uit Amsterdam. "Door uiteenlopende redenen ketste een transfer af", zo geeft hij aan. "Soms was het de vraagprijs en vorig jaar stond het coronavirus een vertrek in de weg. Dit jaar is daarom het perfecte moment om te vertrekken."

Meer op Marca Claro
Tags

tagliafico claro coronavirus diario marca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Engeland zou wat voor hem zijn.
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs