Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook geen publiek bij resterende wedstrijden in Eredivisie

7 mei 2021 16:29 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Ook geen publiek bij resterende wedstrijden in Eredivisie; image source: Pro Shots

Ook bij de resterende wedstrijden in het betaald voetbal is er geen publiek toegestaan. Dat meldt de KNVB. Vrijdag was er een overleg tussen het kabinet, de KNVB, de Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie. Uitkomst is dat er ook in de komende weken geen toeschouwers in de stadions aanwezig mogen zijn. Volgens het kabinet ontbreekt de juridische basis om supporters toe te laten.

Meer op KNVB.nl
Tags

eredivisie kabinet knvb toeschouwers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat was ook mosterd na de maaltijd geweest.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tja...
+1/-0

2 maanden geleden
Prima. En straks tijdens het EK allemaal de polonaise lopen, om vervolgens te horen dat er een nieuwe golf is met bijbehorende maatregelen. Yeeuy!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ho ho, eerst nog met een paar duizend man naar binnen voor het Songfestival. Dat kan natuurlijk prima. Een voetbalwedstrijd buiten is levensgevaarlijk.
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs