Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is de Klassieker en wij willen winnen'

7 mei 2021 13:51

Ondanks dat Ajax al landskampioen is, gaat het zondag vol voor de winst. Dat gaf Erik ten Hag aan op de persconferentie van vrijdag. "Het is de Klassieker en wij willen winnen", aldus Ten Hag. "Wij willen een goede prestatie neerzetten en daar richten wij ons op. Verder niks."

Ten Hag wil de wedstrijd niet gebruiken om spelers te belonen die dit seizoen tot nu toe nog niet veel gespeeld hebben. "Zo gaan wij het niet benaderen. Wij gaan de wedstrijd benaderen om te winnen", zo gaf hij aan. "Ik kies het elftal waarvan ik denk dat we gaan winnen. Dat gaat dan niet om spelers wel of niet belonen. Tactisch en mentaal zullen wij het team preparen waarvan wij verwachten de meeste kans te hebben om te kunnen winnen."

Gevraagd werd aan de trainer of hij van mening is dat Feyenoord een erehaag moet vormen voor zijn ploeg. "Dat laat ik aan de tegenstander", zei hij daarover. "Wij zijn daar niet mee bezig. Wij zijn bezig om de wedstrijd te winnen."




Tags

hag klassieker erehaag feyenoord kies preparen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal