Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Vertrek van Nicolás Tagliafico en David Neres zou niet onlogisch zijn'

6 mei 2021 15:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Vertrek van Nicolás Tagliafico en David Neres zou niet onlogisch zijn"; image source: Pro Shots

In een interview met Voetbal International geeft directeur voetbalzaken aan te rekenen op een transfer van Nicolás Tagliafico en Davies Neres. "Een vertrek van hun zou niet onlogisch zijn", aldus Overmars. "Neres is bij Ajax sinds begin 2017, is 24 jaar, en wil een keer een stap maken. Datzelfde geldt voor Tagliafico, die speelt hier inmiddels ook alweer drieënhalf jaar, wordt komende zomer 29. Dat zij openstaan voor een transfer, is geen geheim."

Overmars vindt het alleen lastig te voorspellen of het daadwerkelijk tot een transfer gaat komen. "Komt de ideale club voor die spelers wel voorbij? En hoe ziet het er dan financieel uit voor hen en voor ons?", vraagt hij zich af. "Het is geen geheim dat we bepaalde afschrijvingen moeten halen om op nul uit te komen. En met transfers hebben we de grootste inkomstenbron. Maar daar zit natuurlijk ook weer een stukje zorgen in. Want onze kopers hebben het op hun beurt ook niet makkelijk. Nog los van de transferbedragen, misschien krijgen de spelers het salaris van Ajax niet meer bij de middenmoot van Spanje en wordt die stap dus minder aantrekkelijk?"

Meer op VI.nl
Tags

neres overmars tagliafico davies drieenhalf inkomstenbron kopers middenmoot transferbedragen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Die moeten samen toch wel 35 miljoen Inc bonussen op kunnen leveren in deze lastige tijden?

Daarnaast labyad, pierie, Danilo, ekkelenkamp of eiting en je bent aardig richting de 50 miljoen waarmee we ademruimte hebben.

Ihattaren en die buitenspeler uit denemarken erbij halen en een goeie centrale verdediger zodat Martinez en blind wanneer nodig naar links uit kunnen wijken, bijv alderweireld.

Verder jeugd inpassen zoals Taylor en woppa #komtermaarinmetnummer36
+2/-0

 
3 jaar geleden
Welke jeugd, er is op dit ogenblik geen speler van jaj goed genoeg om bij Aja 1 ten spelen ,dus er loopt geen kaliber Tagliafico rond die Nico kan vervangen, dat moet Ajax toch kopen, dus dat zal hoogst waarschijnlijk minder van kwaliteit zijn dan Nico, want Ajax wilt toch aan Nico verdienen en niet dat zelfde bedrag besten aan een nieuwe speler.
Al met al is het gewoon heel moeilijk om de echte Europese top te halen als je met een budget moet werken zoals ze nu hebben, dat is alleen leuk om in NL aan de top te blijven en af en toe is een uitschieter te hebben op Europees niveau, persoonlijk zou ik Ajax wel is dat treetje hoger willen zien!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Centrale verdediger kopen Martinez naar links of blind. Rechts genoeg opties.
+1/-0

3 jaar geleden
Een vertrek van beide spelers zou inderdaad niet onlogisch gezien hun leeftijd en dienstjaren bij Ajax. Ik vind het wel twee lastige gevallen, de glans lijkt er een beetje van af.
Ik prijs Nico om zijn mentaliteit, wedstrijd instelling, drive en noem maar op. Maar zeker dit seizoen is minder sterk dan voorgaande seizoenen. Veel overtredingen, waarvan een aantal dat je maar liever wegkijkt, veel onnodige kaarten. Wie geeft er in deze tijd veel geld uit voor een links back?
Neres, ook de glans er van af. Is natuurlijk geblesseerd geweest maar nu hij terug is, zeker nog niet op zijn oude niveau. Pakt daarentegen wel zijn goals en assists mee. Maar als een Europese club een vleugelspeler die wekelijks vlamt. Dat vlammetje is bij Neres al een tijdje weg.
Als je nu in deze tijd 30 miljoen voor beide spelers samen krijgt, dan mag je daar je handen mee dichtknijpen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal