Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ergens komen is één, maar ergens blijven is vele malen moeilijker'

2 mei 2021 19:34

Erik ten Hag was in gesprek met ESPN erg blij met de landstitel. "Dit is een feest voor onze spelers, maar zeker ook voor onze fans. We hebben ze gemist", aldus Ten Hag. "Het was voor ons een heel moeilijk seizoen, maar zeker ook voor onze fans. We hebben de steun wel altijd van ze gevoeld. Dan is het mooi dat we dat met hun kunnen delen. We snakken er naar dat ze weer helemaal terug zijn. Dat kan niet snel genoeg gebeuren."

De trainer kijkt ook al uit naar het nieuwe seizoen. "We beginnen straks weer op nul. Het zal ieder seizoen weer moeilijker worden, want de vijand slaapt nooit", zo gaf hij aan. "We hebben ze uitgedaagd. Ergens komen is één, maar ergens blijven is vele malen moeilijker. Dat vraagt veel van ons. Qua voorbereiding, maar het gaat straks nog meer van de spelers vragen."
Tags

hag malen espn landstitel slaapt snakken vijand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs