Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ergens komen is één, maar ergens blijven is vele malen moeilijker'

2 mei 2021 19:34

Erik ten Hag was in gesprek met ESPN erg blij met de landstitel. "Dit is een feest voor onze spelers, maar zeker ook voor onze fans. We hebben ze gemist", aldus Ten Hag. "Het was voor ons een heel moeilijk seizoen, maar zeker ook voor onze fans. We hebben de steun wel altijd van ze gevoeld. Dan is het mooi dat we dat met hun kunnen delen. We snakken er naar dat ze weer helemaal terug zijn. Dat kan niet snel genoeg gebeuren."

De trainer kijkt ook al uit naar het nieuwe seizoen. "We beginnen straks weer op nul. Het zal ieder seizoen weer moeilijker worden, want de vijand slaapt nooit", zo gaf hij aan. "We hebben ze uitgedaagd. Ergens komen is één, maar ergens blijven is vele malen moeilijker. Dat vraagt veel van ons. Qua voorbereiding, maar het gaat straks nog meer van de spelers vragen."
Tags

hag malen espn landstitel slaapt snakken vijand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

barcelona cruyff danish denemarken donvito elsimao europacup fier fifa footballer greatest haller joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach players rijkaard roglic schipahoy simonsen simonson suarez time uefa world year