Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'In januari en februari hebben we afstand genomen'

2 mei 2021 17:05

Daley Klaassen gaf in gesprek met ESPN lachend aan blij te zijn dat hij niet hoeft te stoppen met voetballen. "In de eerste helft speelden we echt niet goed, maar ik had niet het gevoel dat we niet gingen winnen", aldus Klaassen. "Dit is een heel mooi kampioenschap. Met iedereen kampioenschap ben je blij. Maar als je het stadion zo ziet is het wel heel jammer, maar volgens mij zijn er buiten wel heel veel mensen."

Voor de middenvelder werd de titel in januari en februari beslist. "Dat waren de maanden waar we afstand hebben genomen. Toen was het wel duidelijk", zo gaf hij aan. "We zijn elke wedstrijd vol gas begonnen. Dat klinkt wellicht makkelijker dan het is. Maar we hebben steeds de tegenstander het gevoel gegeven dat het niet voor hun zou worden die wedstrijd."

Klaassen was het eens met de opmerking dat de manier hoe onder andere hij denkt ook wel nodig was binnen de selectie. "Bij Ajax ben je in principe iedere wedstrijd beter. Als je vol gas geeft, weet je dat je een goede kans hebt om iedere wedstrijd te winnen", zei hij daarover. "Na de winterstop is dat echt gegroeid. Toen had ik ook het gevoel dat als we vol gas geven we alles zouden winnen."
Tags

espn titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs