Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Genieten, maar ook beetje zeer dat je zelf niet op het veld staat'

2 mei 2021 16:57

Daley Blind gaf in gesprek met ESPN aan een beetje een dubbel gevoel te hebben aan de landstitel. "Het is natuurlijk heel anders dan de andere kampioenschappen die ik heb afgesloten. Het is zeker genieten, maar het doet ook wel een beetje zeer als je zelf niet op het veld kan staan", aldus Blind.

Gevraagd werd aan de verdediger hoe hijzelf zijn seizoen ervaren heeft. "Over het algemeen heb ik wel een goed seizoen gedraaid", zo gaf hij aan. "Aan het begin moest ik er nog even inkomen. Toen was ik conditioneel nog niet top. Naarmate het seizoen vorderde kwam ik op volle kracht. Na mijn blessures heb ik laten zien waar ik toe in staat ben."

Blind vond het fijn dat hij na zijn hartblessure weer volledig was teruggekeerd. "Een paar criticasters hadden me al afgeschreven na die blessure", zei hij daarover. "Het is fijn en goed voor mezelf om zo terug te keren. Het doet goed dat iedereen zo positief is, maar zonder mijn team kan ik het ook niet. Ik ben blij dat ik gewoon weer mijn eigen spel op de mat kan leggen."
Discussieer mee op de forums


Tags

blind conditioneel espn hartblessure kampioenschappen landstitel naarmate vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs