Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Wij zijn Ajax en wij willen meer'

2 mei 2021 16:52

In gesprek met ESPN gaf Dusan Tadic aan erg blij te zijn met de landstitel. "Dit is een erg mooi moment. Het is alleen jammer dat we vandaag niet voor een vol stadion spelen", aldus Tadic. "We zijn wel blij met al die mensen die nu buiten staan en ons een goed gevoel hebben gegeven. We kunnen het nu wel samen vieren."

De aanvoerder kreeg de vraag of het seizoen van Ajax ook geslaagd is. "Als je de dubbel wint is dat heel mooi. We zijn in de kwartfinale van de Europa League gekomen, maar daar hadden we verder moeten komen", zo gaf hij aan. "In totaal is het wel een goed seizoen geweest, maar we willen altijd meer. Wij zijn Ajax en wij willen meer."

Voor Tadic vond de beslissing in Eindhoven plaats toen hij in de laatste minuut voor de gelijkmaker zorgde. "Dat was op een heel belangrijk moment", zo gaf hij aan. "Je voelde het ook aan de spelers van PSV."

Gevraagd werd aan de Serviër hoe belangrijk Erik ten Hag voor Ajax is. "Hij is een heel goede trainer. Hij is altijd heel erg bezig en zeer professioneel", reageerde hij daarop. "Hij is echt een top, top trainer. Een van de beste."
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic espn hag landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony berghuis blind boer counters duitsland dwaas fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland jeroene jong koeman koen logo malen nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs