Transparent
Inloggen
Sluiten

'Later deze week beslissing over toestaan van publiek bij resterende wedstrijden dit seizoen'

26 april 2021 13:08 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

"Later deze week beslissing over toestaan van publiek bij resterende wedstrijden dit seizoen"; image source: Pro Shots

NU.nl weet te melden dat de KNVB een verzoek bij de overheid heeft ingediend om ook bij de resterende wedstrijden in het betaald voetbal dit seizoen publiek toe te staan. In de loop van deze week zal duidelijk worden of er ook daadwerkelijk toestemming voor gegeven zal worden. Een woordvoerder van demissionair minister van medische zorg en sport heeft laten weten dat er op maandag overleg plaats zal vinden met de KNVB en de burgemeesters.

Het Algemeen Dagblad meldt dat er mogelijk op maandagmiddag al uitsluitsel zal volgen of er ook in de komende weken supporters in de stadions mogen zitten. "We hopen snel, mogelijk nog vandaag, te horen of de politiek ermee instemt dat we met de pilot door kunnen gaan", aldus manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB. "Clubs moeten hun kaartverkoop regelen, fans moeten een testafspraak maken en dat soort zaken meer. Als er woensdag pas wat bekend wordt is dat wel aan de late kant."

Meer op Nu.nl




Tags

knvb toestaan bluyssen demissionair instemt minister overheid pilot testafspraak zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zo gauw het duidelijk is of er na het afgelopen weekend , een flinke verhoging is geweest van covid, krijg je hier uitsluitsel over en Maandak lijkt mij een beetje te snel.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Hoe ga je dat testen vraag ik mij af?Ajax supporters komen uit alle hoeken en gaten van het land.
+2/-1

2 jaar geleden
Wanneer in de Kuip de thuisploeg een erehaag vormt voor de kersverse landskampioen, wil ik graag veel publiek om het te zien.
+2/-1

2 jaar geleden
Dat kan toch niet? Ziekenhuizen liggen overvol, en dan ga je dit doen? Kijk liever naar de jeugd en scholen als je dan zo nodig risico wilt lopen als samenleving.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Helemaal met je eens.
Te meer, eenmaal na de wedstrijd wordt het één grote massa, dat was zondag al het geval.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal