Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse-trainer Thomas Letsch: 'Iedere speler in Nederland wil voor Ajax spelen'

25 april 2021 19:02 - ESPN
Foto: Pro Shots

Vitesse-trainer Thomas Letsch: "Iedere speler in Nederland wil voor Ajax spelen"; image source: Pro Shots

Vitesse-trainer Thomas Letsch werd zondagmiddag gevraagd of zijn club Remko Pasveer had kunnen houden als keeper indien ze hem een tweejarig contract hadden aangeboden. "Natuurlijk niet", was Letsch direct heel duidelijk. "Iedere speler in Nederland wil voor Ajax spelen. Als je dan een aanbod krijgt... Ik heb geen idee of hij het zelf verwacht had, maar toen hij zei dat hij naar Ajax zou vertrekken zag ik dat hij daar erg blij mee was. Toen wist ik ook meteen dat we geen kans gehad hebben."

De trainer werd vervolgens gevraagd of het dan niet klopte dat Pasveer een contract voor één jaar kreeg aangeboden, terwijl hij zelf twee jaar wilde tekenen. "Dat kan misschien wel kloppen, maar als Ajax een contract voor één jaar had aangeboden was hij nog steeds daarheen gegaan", zo gaf hij aan.

Zelf werd Pasveer ook gevraagd of hij bij Vitesse gebleven was als hem twee jaar was aangeboden. "Dan had ik in februari al getekend", zei hij direct. "Of ik bij Ajax ook ga spelen ligt aan mezelf. Ik heb vertrouwen in mezelf. Ik heb er heel veel zin om er volle bak aan de gang te gaan.




Discussieer mee op de forums


Tags

letsch vitesse nederland pasveer remko tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Iedereen behalve Bijlow. (Gelukkig maar.)
+2/-0

2 jaar geleden
Hij is duidelijk een goede keeper, hij laat dat elke week zien, is fel /snel en houdt goed het overzicht. Ik ben benieuwd wie de strijdt wint, Stekel of Pasveer.
+1/-0

2 jaar geleden
Prima trainer trouwens die Letsch. Duidelijk maar verzorgd voetbal, geeft zijn sterren doorgaans de ruimte en sympathieker dan zijn landgenoot in Eindhoven. Overlaten Feyenoord toch redelijk in de kuip, mist een echt goede spits.
+1/-0

2 jaar geleden
Zo is het.

Zelfs Feyenoorders tegenwoordig.

Maar ja Ajax is de mooiste.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos