Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax verlies opnieuw, ook NEC is te sterk

23 april 2021 22:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax verlies opnieuw, ook NEC is te sterk; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond wederom onderuit gegaan. De ploeg van Mitchell van der Gaag verloor in eigen huis met 0-1 van NEC. Het betekende voor Jong Ajax alweer de derde nederlaag op rij en de vijfde wedstrijd op rij waarin niet gewonnen werd. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft uit een hoekschop.

Jong Ajax kreeg in de gehele wedstrijd voldoende kansen om te scoren, maar was niet scherp genoeg voor het doel. Een kwartier voor tijd werd Nerayshio Kasanwirjo bovendien met twee keer geel van het veld gestuurd.

Door de nederlaag blijft Jong Ajax op de zestiende plaats staan in de Keuken Kampioen Divisie. Ook de ploegen rond Jong Ajax liepen tegen een nederlaag aan. In de vierde periode bezet de ploeg een negentiende plaats. Alleen Jong FC Utrecht presteerde deze periode slechter tot nu toe.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Kasanwirjo, Regeer, Llansana, Baas (46' Douglas), Warmerdam (82' Salah Eddine), Q.Timber (82' Giovanni), Taylor, Hansen (70' Hlynsson), Fitz-Jim, Rasmussen (46' Martha)




Tags

jong kasanwirjo betekende douglas hansen hlynsson jim llansana martha nerayshio rasmussen regeer reiziger salah taylor timber utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Volgens mij tijd dit seizoen af te ronden en van een heel zwikkie afscheid te nemen. Kunnen we mooi de teams van vvv en Cambuur vullen en kunnen we ons richten op kwalitatieve versterkingen.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat er elk jaar een doorselectie dient plaats te vinden bij Ajax 2 net zoals bij Ajax 1 is een eerste vereiste na elk seizoen en voor de continuïteit van de club.
Dan niet alleen gaan selecteren op individualisten maar ook op teamspelers die het spelletje lezen en die je niet alles moet voorkouwen zoals eigenlijk nu al gebeurt door Ten Hag. Ajax 1 is nog steeds geen team daar het spelers met inzicht en overzicht in elke linie ontbeert. Zelfs Ajax 1 dient daarom teveel wedstrijden op strijd te winnen in plaats van op kwaliteit. Hetheeft weinig zin om duren Brazilianen te halen terwijl de rest van het team niet weet hoe deze spelers het beste te gebruiken. Uit armoede wordt daarom bijvoorbeeld Klaassen maar weer als aanvallende middenvelder opgesteld terwijl hij uit Bremen is gehaald als verdedigende middenvelder. Die 30 miljoen voor Anthony en Neres is zo weggegooid geld terwijl duidelijk is dat deze jongens klasbakken zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Hier hoefde je niet echt helderziende voor te zijn ,dat het gros van deze groep ,niet geschikt is om door te stromen. Ook van der Gaag heeft hier debet aan is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal