Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet in op verkoop van André Onana'

23 april 2021 14:59 - Twitter Mike Verweij
Foto: Pro Shots

"Ajax zet in op verkoop van André Onana"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij vanwege een dopingschorsing nog tot februari volgend jaar niet inzetbaar is, zet Ajax komende zomer in op een verkoop van André Onana. Dat meldt De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij via Twitter. Afgelopen weekend maakte directeur voetbalzaken Marc Overmars bekend dat er geen akkoord werd bereikt met de doelman over een nieuw contract. Om nog iets aan hem te kunnen verdienen zal Ajax hem deze zomer moeten verkopen, aangezien zijn contract nog maar een jaar doorloopt.




Tags

onana dopingschorsing overmars telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ajax moet 50 miljoen verkopen om de balans voor dit seizoen weer op nul te krijgen dus deze beslissing is zo vreemd nog niet. Terwijl Ajax zich super netjes opgesteld heeft voor Onana doet Onana min of meer het tegenovergestelde door niet bij te tekenen. Daaruit kan je eigenlijk wel de conclusie trekken dat hij straks gratis de deur uit wil wandelen. Heel erg jammer maar ook heel erg begrijpelijk dat dit tegen het zere been is dus de actie Pasveer halen en Onana dan maar meteen verkopen is dan heel logisch.
Onana's actie valt bij de meeste Ajax fans volledig verkeerd en ook wat mij betreft dan liever Onana en een speler weg als twee spelers weg.
+3/-0

3 jaar geleden
Onana kwam bij mij over als een sympathieke gozer, zo blijkt maar weer hoe je er soms naast kan zitten. Wat een nare opstelling van Onana en zijn zaakwaarnemer. Tuurlijk, hij doet niet illegaals door zijn contract niet te verlengen, Brobbey deed immers hetzelfde. Maar zijn situatie is toch totaal anders. Ajax is juist achter Onana blijven staan in de moeilijkste periode in zijn voetbalcarrière, wil zelfs het risico nemen om hem langer te verbinden aan de club terwijl hij een jaar niet kan trainen en spelen op hoog niveau. En dan zet Onana Ajax juist uitgerekend nu een hak. Dankje Ajax voor de opleiding, de mogelijkheid om mij wereldwijd op de kaart te zetten en tot ziens! Walgelijk.
+2/-0

3 jaar geleden
Terecht, ondankbaar gedrag afstraffen. Hopen dat we 25 miljoen vangen
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dat bedrag gaan ze niet krijgen.
Nog niet de helft verwacht ik.
+2/-0

3 jaar geleden
Wat een klote dag weer dit .. alsof de afgelopen maanden nog niet erg genoeg waren?! Wat gang je hier nog voor? 3 knaak 80.... Directe afschrijving van 45 Mio kapitaal ofzo?
+1/-0

3 jaar geleden
Barca kan hem nu terughalen voor een fooitje en de cirkel is rond...
+2/-0

3 jaar geleden
ALS HIJ WEG GAAT TERWIJL HIJ GESCHORTS IS GEEN SALARIS BETALEN AUB
+1/-0

3 jaar geleden
Goeie beslissing mocht dit gebeuren. Wel jammer dat onana zich zo opstelt. Mja, je begint er aan te wennen hè ...
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Reken maar dat Ajax de geleden schade op Onana gaat verhalen. Ajax is geen goededoelen organisatie die salaris door gaat betalen en ook nog eens 75% van de transfersom die het misloopt gaat doneren uit goede wil. Ook Ajax heeft het zwaar en als Onana en zijn zakewaarnemer denken sterk in hun schoenen te staan dan vergissen ze zich. Denk maar hoe het afhelopen is bij Chelsea en coke gebruik. Roman heeft het geld echt niet nodig, en toch moest Mutu meer dan 17mil betalen. Een beursgenoteerde club als Ajax laat het hier niet bij zitten. Geloof er nix van dat Onana zo maar mee weg komt.
+1/-0

3 jaar geleden
Onana was altijd de speler die Ajax in mijn ogen als laatste mocht verkopen.
Nu mag hij wel weg en lijkt het me inderdaad het verstandigst hem nog dit jaar te verkopen gezien de ontwikkelingen van de afgelopen maanden.
Met Stekelenburg en Pasveer heeft Ajax het goed opgelost. Keepen is vooral ervaring hebben. Intussen natuurlijk de markt afstruinen naar hun opvolging. Scherpen krijgt bij mij nog het voordeel van de twijfel vooral gezien zijn duidelijke vooruitgang in het afgelopen jaar. Kijk al naar een opvolger van Kotarski met de potentie van een toekomstig topkeeper. Kotarski zit al zo lang bij Jong-Ajax terwijl duidelijk Scherpen blijkbaar beter is.
+1/-0

3 jaar geleden
Dus Onana heeft toch niet bijgetekend? Een tijdje geleden leek dit bijna een zekerheidje dat hij zou bijtekenen. Zo zie je maar weer. Spijtig dat hij op deze manier moet vertrekken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos