Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Remko Pasveer voor twee jaar naar Ajax

23 april 2021 12:03 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Remko Pasveer voor twee jaar naar Ajax</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Remko Pasveer naar Amsterdam zal komen. De doelman komt transfervrij over van Vitesse en zal een contract voor twee seizoenen gaan tekenen. Pasveer speelde eerder voor FC Twente, Heracles Almelo en PSV.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij met de komst van de ervaren doelman. "Remko heeft de afgelopen twee seizoenen in de basis van Vitesse laten zien een stabiele en goede keeper te zijn, die ook goed kan meevoetballen", aldus Overmars. "We denken dat hij daardoor goed bij Ajax past. Je ziet ook dat naarmate Remko ouder wordt, hij ook steeds beter is geworden. Het is de verwachting dat Maarten Stekelenburg op korte termijn bijtekent, waarmee we een stabiele basis hebben voor komend seizoen."

Zelf heeft Pasveer een speciaal gevoel over zijn komst naar Ajax. "Ajax is een club met een geweldige historie en een heel sterke selectie. Om daar onderdeel van uit te gaan maken, is een mooie beloning na al die jaren hard werken", zo geeft hij aan. "Ik was er bijna uit met Vitesse voor het verlengen met één jaar. Toen meldde Marc Overmars zich met een verhaal dat me heel erg aansprak. Ik kon hier voor twee jaar tekenen. Daarnaast is Ajax een geweldige club die voor mooi voetbal van achteruit staat. Een speelstijl waar ik erg van hou en die ook goed bij mij past."

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko overmars vitesse aansprak almelo heracles historie naarmate speelstijl stekelenburg twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tja ik begrijp dit niet echt. Zowel als Onana blijft als vertrekt (Marc, regel gewoon dat ie blijft) , wat betekent dit als je al Steek en Scherpen hebt? Of gaat Scherpen weg?
+1/-1

2 jaar geleden
Ik snap hier niets van, onbegrijpelijk.
We hebben Stekelenburg als ervaren man.
Scherpen is er en kan nog echt wel beter worden.
Haal dan een jongere, talentvolle keeper.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Ik vrees dat Onana niet gaat tekenen, geen wedstrijd meer gaat keepen en gratis de deur uit loopt. Puur speculeren, maar het heeft er alle schijn van.
+2/-0

2 jaar geleden
Was als kind altijd al Ajax-fan.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Sliep hij ook in een Ajax pyjama zoals Drommel, Berghuis, Ramselaar, Diemers enz..
+1/-1

 
Elk kind slaapt in een Ajax pyjama dus dat is niks geks.
Er zijn niet eens Twente of Psv pyjama's;)
+4/-0

2 jaar geleden
Prima toch. Sterke tweede keeper. Mocht Onana eerder terugkomen mogelijk wel een probleem, omdat we dan met 3 keepers zitten. Even ervanuit gaan dat Scherpen verhuurt wordt. Keept een sterk seizoen bij Vitesse, prima gast en sterke persoonlijkheid.
In mijn ogen een prima aankoop.
+7/-0

2 jaar geleden
Begrijp niet waarom mensen dit niet snappen.
Onana is alles behalve zeker. Met Steek en Pasveer heb je sowieso twee ervaren goede doelmannen.
Of Scherpen gaat weg of in de verhuur. Die is nog lang niet op niveau Ajax.
+11/-3

 
2 jaar geleden
Jammer dat je t niet begrijpt. Punt is dat Pasveer prima is als tweede keeper maar alleen als Onana eerste keeper . Aangezien Steek al heeft verlengd, snap ik dit dus niet.
+1/-3

2 jaar geleden
Wat is dit nou weer voor raars?
+1/-2

2 jaar geleden
Al heb ik zeker mijn bedenkingen, ik ga niet gelijk de boel bekritiseren maar ik kies ervoor om op Overmars te vertrouwen omdat hij de club al heel veel goeds heeft gebracht.

Zoals ik nu zie is concurrentie alleen maar goed.

Met name voor Maarten Stekelenburg.

Want Maarten is toch wel zo'n arrogante jongen die gauw gaat denken dat ie onomstreden is, daardoor niet elke wedstrijd meer alles geeft en dus gaat denken dat ie gerust met een foutje weg kan en mag komen.

Dus ik schat zo in dat de komst van Pasveer Maarten nu echt wel op scherp zet.

Het komt dus wel goed!

:-)
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind prima. Leeftijd zegt weinig bij een keeper. En voor die jongen komt waarschijnlijk een jongensdroom uit. Hij mag spelen bij het grote Ajax en komt straks in de CL wereldsterren tegen. En wees nou eerlijk, hij keepte een wereldpartij tegen ons. Ook heeft Vitesse na Ajax de minste goals tegen.
+2/-0

2 jaar geleden
Wat steeds duidelijker wordt is dat het Onana verhaal stopt bij Ajax.

* wil niet bijtekenen en wordt deze zomer verkocht voor vermoedelijk plus minus 25-30 procent van zijn daadwerkelijke waarde. 10 miljoen ofzo verwacht ik en dan is hij nog een half jaar geschorst bij zijn nieuwe club.

Voor Corona en dopingschorsing was zijn marktwaarde tussen de 40 en 50 miljoen euro. Wie gaat deze zomer Onana kopen voor 40 miljoen? Het zal wel Barcelona worden die hem terughaalt voor 12 miljoen. Wetende dat hij op een dag daar eerste keeper wordt of anders een Dortmund.
12 miljoen voor Onana is natuurlijk een schijntje voor een topkeeper die nog 7 - 8 jaar op topniveau kan keepen.



* Scherpen is klaar bij Ajax denk ik, hij gaat het niet redden en logisch ook. Sorry.

* met Stekelenburg en Pasveer heb je in ieder geval 2 stabiele keepers. Ik snap het wel. Later kan je altijd weer ergens een nieuw Onana talent weghalen en klaar stomen.


Dit hele gebeuren is gewoon te zuur voor woorden. Onana valt weg en je kan hem niet meer verkopen voor de prijs die hij waard is en hij wil niet bijtekenen en zijn afscheid valt totaal in het water.

Beste keeper sinds Van der Sar....

Bittere nasmaak.
+4/-0

2 jaar geleden
Jammer dat het nu zo loopt met Onana, je ziet dat het enkel en alleen maar zakelijkheid betreft. Het stukje menselijkheid is ver te zoeken in de harde commerciële voetbalwereld. Aan de ene kant begrijpelijk want Ajax is een bedrijf en dat is zakelijkheid voorop met soms een vleugje menselijkheid (Onana's volledige salaris doorbetaling ondanks eigen schuld aan schorsing)aan de andere kant zou je verwachten dat een medewerker (Brobby/Onana) van zo een bedrijf (in dit geval Ajax) toch wel een stukje waardering zou vertonen want ze hebben hun miljoenen toekomst nou eenmaal aan Ajax te danken. Dit zijn mijn persoonlijke waarnemingen en misschien zit ik er HELEMAAL naast want tenslotte kan ik niet volledig oordelen als je niet alle feiten uit de eerste bronnen hebt :-)

Pasveer is een welkome toevoeging aan de selectie. Scherpen is er nog lang niet dat heeft hij inmiddels wel bewezen. Misschien over een aantal jaren. Nu uitlenen en nog meer ervaring op laten doen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos